Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rebić: Porodica Đokić ubijena, očigledno da se radi o pripremljenom aktu - | K-013 Portal

Rebić: Porodica Đokić ubijena, očigledno da se radi o pripremljenom aktu

vladimir rebic, porodica djokic aleksinac

Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je danas da je porodica Djokić iz Alesksinca ubijena, i da se za sada ne zna ko je ubica.

On je za televiziju Prva rekao da je smrt nastupila izmedju 00.24 i 2.05, odnosno kada je prvi i drugi put vidjeno njihovo vozilo na delu asfaltnog puta u Moravcu.

Rebić je objasnio da je put od Moravca do Tešica dug oko osam kilometara, loš, da je to nasip na Južnoj Moravi, i da je vožnja trebalo da traje oko pola sata.

"Oni su na tom području proveli gotovo 100 minuta, što ukazuje da je ubica imao sigurno nekih 70 minuta da izvrši taj monstruozni zločin i da pokuša da ga prikrije", rekao je Rebić

On je potvrdio da su tela Djokića spaljena i zatrpana, što ukazuje da je tu bila četvrta osoba, ili više drugih lica.

Istakao je i da se u ovom trenutku zbog ugljenisanosti ne zna na koji su način oni ubijeni, što će pokazati obdukcija.

"Očigledno se radi o dobro pripremljenom aktu. Ko god da je to uradio, pripremio se, nabavio je i benzin da spali i vozilo i žrtve", ocenio je Rebić.

On je istakao i da je, s obzirom na to koliko je vremena pošlo, moguće i da je ubica već napustio Srbiju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.