Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Svaki 37. vozač pod dejstvom alkohola - | K-013 Portal

Svaki 37. vozač pod dejstvom alkohola

saobraćaj, alkohol, vozač

U prvih nedelju dana ove godine saobraćajna policija obavila je 2.799 kontrole vozača u Zapadnobačkom okrugu od čega je konstatovano da je svaki 37. vozač bio pod dejstvom alkohola. Pojedini vozači su i dalje nesavesni budući da dovode u opasnost sebe i druge vozeći pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih susptanci.

Tokom novogodišnjih praznika saobraćajna policija je u Zapadnobačkom okrugu imala pune ruke posla - zabeleženo je 18 saobraćajnih nezgoda i priličan broj vožnji pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, objašnjava za RTV Marinko Ivošev, oficir saobraćajne policije za saobraćajne nezgode.

Zimski period obeleželi su i požari u stambenim objektima, gde je najčešći uzročnik ljudski faktor ističe Žarko Dmitrović, komadant VSB, kapetan vatrogasac i dodaje da su imali preko 30 intervencija od početka 2024. godine.

Saobraćajna policija obavljaće redovne kontrole tokom narednog perioda, naročito pred proslavljanje pravoslavne Nove godine tokom ovog vikenda. Budimo savesni, mislimo na bezbednost svih u saobraćaju, ne vozimo pod dejstvom alkohola i droga i poštujmo ograničenja brzine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS