Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Svakodnevno zlostavljao i mučio cimera, ubo ga nožem, a onda mu i pretio - | K-013 Portal

Svakodnevno zlostavljao i mučio cimera, ubo ga nožem, a onda mu i pretio

zrenjanin, zlostavljajne

G.S. (38) uhapšen je u Zrenjaninu zbog sumnje da je bio nasilan i agresivan prema D.D iz tog mesta, koji je stanovao kod njega u stanu.

Kako je saopštio osnovni javni tužilac, oštećeni se plašio da osumnjičenog prijavi policiji jer je ovaj "fizički snažniji od njega", a znao je i da je G.S izdržavao kaznu zatvora zbog ubistva.

Osumnjičeni je od polovine maja pa do početka juna svakodnevno zlostavljao i mučio oštećenog, tako što ga je tukao po glavi i telu, a jednog dana uzeo je nož i njime ubo oštećenog u nogu.

Kada je oštećeni rekao da ne može da izdrži bolove i da mora da ide u ambulantu na pregled, G.S. je pretio da će ga ubiti ukoliko ga bude prijavio policiji, kao i da, ukoliko zbog njega bude išao u zatvor, da će oštećeni biti mrtav kada on izađe iz zatvora.

D. D. je plašeći se za svoju bezbednost u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice prvo prijavio da je otet i tučen od strane nepoznatih lica.

G.S. je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti, nanošenje teških telesnih povreda i zlostavljanja i mučenja. Njemu je posle saslušanja pred Osnovnim javnim tužiocem u Zrenjaninu, određen pritvor u trajanju do 30 dana.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.