Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vlasnik hotela "Crowne Plaza" kažnjen s dva miliona dinara - | K-013 Portal

Vlasnik hotela "Crowne Plaza" kažnjen s dva miliona dinara

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je krivični postupak i protiv pravnog lica NBG propreties, koje je vlasnik hotela "Crowne Plaza“ u Beogradu, a povodom događaja od prošlog vikenda kada je 3. aprila, suprotno zabrani, gostima (20-ak ljudi) lobi bara služeno piće.

Nakon saslušanja predstavnika NBG Properties zbog izvršenja krivičnog dela “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije”, zaključen je Sporazum o priznanju krivičnog dela na osnovu kojeg je pravnom licu izrečena maksimalna kazna od dva miliona dinara.

Sporazum je potvrdio Treći osnovni sud u Beogradu, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Ovaj postupak je vođen shodno Zakonu o odgovornosti pravnih lica za krivična dela, napominju u tužilaštvu.

Prošlog vikenda svi gosti hotela su na osnovu sporazuma o priznanju krivice osuđeni na kazne kućnog zatvora od po tri meseca, a direktor lobi bara na 10 meseci kućnog zatvora, jer su se okupili i pili piće mimo zabrane okupljanja i služenja pića.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.