Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vozio na autoputu kolovoznom trakom za vozila iz suprotnog smera - | K-013 Portal

Vozio na autoputu kolovoznom trakom za vozila iz suprotnog smera

vozio na autoputu u suprotnom smeru, saobracajna policija, saobracajni prekrsaj

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, oko ponoći zaustavili su presretačem na auto-putu Niš-Beograd, kod mesta Ralјa, 67-godišnjeg vozača automobila „opel astra“ koji se kretao kolovoznom trakom za vozila iz suprotnog smera.

Kada su ga primetili, policijski službenici su, uz korišćenje posebnih zvučnih i svetlosnih znakova, okrenuli svoje vozilo i krenuli za njim krećući se zaustavnom trakom, vodeći računa o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Posle jednog minuta, zaustavili su vozilo koje se kretalo u pogrešnom smeru i na bezbedan način ga vratili u pravi smer.

Vozilo je zaustavlјeno na naplatnoj stanici Kolari, nakon čega je proverama utvrđeno da šezdesetsedmogodišnji vozač nije bio ni pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

Prema rečima vozača, kontra smerom se kretao jer se na auto-put Beograd – Niš uklјučio na petlјi Kolari u pogrešnom smeru.

Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city