Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Otac priznao da je usmrtio bebu zbog plača - | K-013 Portal

VRŠAC: Otac priznao da je usmrtio bebu zbog plača

vršac, beba, hronika

T. M., otac bebe iz Vršca stare dva meseca, koji se sumnjiči da ju je pretukao nakon čega je ona od posledica povreda preminula na Institutu za majku i dete u Beogradu, priznao je krivicu za ovo delo. Kako je ispričao ranije na saslušanju, on je rekao da je dete tukao u tri do četiri navrata.

Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, osumnjičeni je najpre salušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu, ali je predmet naknadno preuzelo Više javno tužilaštvu u Pančevu, gde će T. M. tek biti saslušan.

Naime, prema saznanjima našeg portala, osumnjičeni je ranije priznao krivičnu delo, rekavši da je tačno da je dete tukao tri do četiri puta, odnosno nekoliko dana. On je do detalja ispričao šta je prethodilo nasilju i dodao da ga je nervirao plač deteta.

Podsetimo, ocu deteta T. S., određen je pritvor i naložena je obdukcija, nakon koje će se znati više informacija o celom slučaju. Kako su mediji ranije preneli, majka je sa povređenom bebom na Insitutut za majku i dete u Beogradu došla 25. jula i od tada se beba nalazi u toj bolnici. Ustanovljeno je da je beba od dva i po meseca preminula 7. avgusta, usled posledica koje je zadobila u porodičnom nasilju.

(Nova.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.