Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zadržan mehaničar autobusa s kojeg je u Beogradu otpao točak i ubio prolaznicu - | K-013 Portal

Zadržan mehaničar autobusa s kojeg je u Beogradu otpao točak i ubio prolaznicu

banbus mehanicar, otpao tocak sa autobusa

Beogradsko Prvo osnovno javno tužilaštvo je danas saopštilo da je određeno zadržavanje do 48 sati mehaničara privatnog gradskog autoprevoznika s čijeg autobusa je u ponedeljak tokom vožnje u Beogradu otpao točak i povredio dve prolaznice od kojih je jedna danas umrla.

U saopštenju tog tužilaštva piše da je zadnji levi točak otpao s autobusa privatnog autoprevoznika „Banbus doo“ koji je saobraćao u sistemu Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd i da je dežurni javni tužilac obavio uviđaj.

„Utvrđen je identitet lica I.R. zaduženog za dnevni pregled vozila u konkretnom slučaju, odgovornog lica za pregled vozila – mehaničara u preduzeću za saobraćaj ‘Banbus’ “ – piše u saopštenju.

Po nalogu tužioca određeno je zadržavanje I.R. od 48 časova, i „biće saslušan zbog sumnje da je učinio teško dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja“.

U zavisnosti od odbrane osumnjičenog biće doneta odluka da li će tužilaštvo eventualno podneti predlog za određivanje pritvora.

Tužilaštvo je najavilo da će obaviti sve provere i izvesti dokaze, dati nalog da se odrade potrebna veštačenja, ispitati oštećene i eventualne svedoke udesa i da će „u najkraćem roku biti doneta odluka o daljem postupanju“ 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS