Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Letnji uslovi vožnje obeležavaju poslednji dan radne nedelje u Srbiji - | K-013 Portal

Letnji uslovi vožnje obeležavaju poslednji dan radne nedelje u Srbiji

amss, stanje na putevima, stanje na granicnim prelazima, saobracaj, srbija

Letnji uslovi vožnje i prohodnost puteva obeležavaju poslednji dan radne nedelje, ali očekuje se veći intenzitet saobraćaja na izlasku iz gradova, upozorava Auto-moto savez Srbije.

Takođe, pojačan saobraćaj očekuje se na autoputevima, a moguće su duža zadržavanja na najfrekventnijim graničnim prelazima, posebno na ulaznim terminalima iz pravca Mađarske i Hrvatske, kao i na onim koji vode ka Bugarskoj i Severnoj Makedoniji.

Prema poslednjim informacijama od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Što se tiče graničnih prelaza, putnička vozila nemaju zadržavanja na terminalima, ali teretna vozila na Batrovcima i Horgošu čekaju četiri sata na izlazu, dok je na Kelebiji zadržavanje dva sata, navodi AMSS.

Na auto-putu E-75 u smeru ka Nišu, nakon Begaljičkog brda na km 233+100, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna traka zatvorene. Putevi Srbije su na terenu i javnost će biti obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

U svetlu ovih informacija, Putevi Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, a postoji mogućnost pojave magle, posebno na deonicama uz rečne tokove, u kotlinama, klisuama i putnim objektima preko reka.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS