Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Delovi Deliblata, Mramorka i Ivanova bez struje u ponedeljak - | K-013 Portal

Delovi Deliblata, Mramorka i Ivanova bez struje u ponedeljak

iskljucenja struje, deliblato, mramorak, ivanovo

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 16. oktobra, bez struje će biti potrošači u Deliblatu, Mramorku i Ivanovu.

Deliblato:

Od 8.30 do 9.30 sati Ive Lole Ribara ka Omladinskoj , cela ulica Omladinska, cela ulica JNA ,deo ulice Bratstva i Jedinstva i deo ulice Braće Buzadžije.

Mramorak:

Od 10 do 10.30 sati Žarka Trenjanina od 9. maja do Zadružne, S. Markovića od 9. maja do Zadružne, 2. oktobar od 9. maja do Zadružne, Banatska od 2. oktobra do Ž. Zrenjanina, Zadružna od 2. Metohijske do Ž. Zrenjanina.

Od 11 do 11.30 sati Žarka Zrenjanina od Rifata Burdževića do 9. maja‚ Vojvođanska od Rifata Burdževića do 9. maja, Banatska od Bratstva Jedinstva do Žarka Zrenjanina, Zlatarska od Bratstva Jedinstva do Žarka Zrenjanina, Rifata Burdževića od Bratstva Jedinstva do Žarka Zrenjanina.

Od 12 do 12.30 sati Vinogradarska, ulica Nova, ulica Muslimanska od R. Burdževića do Lj. Miodragovića, S. Markovića od Lj. Miodragovića do Vinogradarske.

Od 13 do 14 sati Vojvođanska od br. 94 do br. 114, Vojvođanska od br.111 do br. 129, Ljubiše Miodragovića od br. 9 do br.16.

Ivanovo:

Od 9 do 13.30 sati 29. novembra od B. Kidriča do I. L. Ribara, D. Đerđa od B. Kidriča do I. L. Ribara, P. Šandora od 29. novembra do Dunavske.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS