Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Promenljivo vreme u Pančevu: Kiša i pljuskovi u nedelju, sunčano i toplo narednih dana - | K-013 Portal

Promenljivo vreme u Pančevu: Kiša i pljuskovi u nedelju, sunčano i toplo narednih dana

Pančevo, prognoza vremena, nedelja, kiša, pljuskovi, grmljavina, razvedravanje, severozapadni vetar, temperatura, sunčano, toplo, promenljivo oblačno, svežije, padavine.

U Pančevu i okolini, u nedelju se očekuje umereno do pretežno oblačno vreme, sa povremenom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Krajem dana, tokom večeri, očekuje se prestanak padavina i razvedravanje.

Vetar će biti umeren do pojačan, severozapadnog smera, dok će se uveče slabiti. Jutarnja temperatura će iznositi 18°C, dok će maksimalna dnevna biti 26°C.

Narednih dana, u ponedeljak i utorak, očekuje nas sunčano i toplo vreme, sa maksimalnom temperaturom preko 30°C. Međutim, od srede do petka se očekuje promenljivo oblačno vreme, uz malo svežije temperature, sa mogućnošću pljuskova i grmljavine. Građani se savetuju da prate vremenske izveštaje i budu pripremljeni za promenljive uslove.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS