Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 01. maj - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 01. maj

U Srbiji u ponedeljak nakon umereno oblačng jutra, tokom dana smena sunčanih i oblačnih intervala, a biće i toplije.

Sredinom dana i posle podne u južnim, jugozapadnim i zapadnim predelima Srbije, a kasnije posle podne ponegde i u Bačkoj i Sremu očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i u donjem delu Podunavlja sa olujnim udarima i do 80 km/h. U toku večeri vetar u slabljenju. Minimalna temperatura od 7 do 13°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće oblačno i malo svežije sa slabom kišom, maksimalna temperatura do 18°C.

U Pančevu i okolini u ponedeljak nakon umereno oblačnog jutra, tokom dana smena dužih sunčanih i kraćih oblačnih intervala. Biće i toplije. Duvaće umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 23°C.

Narednih dana biće promenljivo oblačno, sparno i veoma toplo sa dužim sunčanim intervalima. Posle podne i uveče očekuje se jači razvoj oblačnosti sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U pojedinim predelima biće uslova za kratkotrajne grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U četvrtak i petak pljsukova sa grmljavinom biće tokom većeg dela dana. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 23 do 29°C, u sredu ponegde i do 30°C. U petak temperatura u padu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.