Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 23. jun - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 23. jun

U Pančevu i okolini u petak biće sunčano i tropski toplo. Kasnije posle podne i uveče očekuje se jači razvoj oblačnosti sa uslovima za pljuskove sa grmljavinom i grmljavinske oluje.

Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan zapadni i jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 35°C.

U subotu sunčano i veoma toplo, samo se posle podne na jugozapadu ponegde očekuju pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 31 do 35°C. U nedelju sunčano i tropksi toplo. Maksimalna temperatura od 32 do 38°C. Posle podne u severnim i zapadnim, a krajem dana, tokom večeri i noći i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za jače grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrovima i obilnim pljuskovima. U ponedeljak promenljivo oblačno i malo svežije, ali i dalje toplo i veoma sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavininskim olujama. Maksimalna temperatura od 28 do 34°C. U utorak pretežno sunčano i ponovo tropski toplo, samo se posle podne ponegde očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura biće od 32 do 36°C.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.