Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 25. maj - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 25. maj

U Pančevu i okolini u četvrtak biće promenljivo oblačno, svežije i uglavnom suvo. Biće i sunčanih intervala, ali i veoma malih šansi za slabu kišu ili pljusak sa grmljavinom.

Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 19°C.

U petak promenljivo oblačno i malo toplije, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U subotu na severu pretežno sunčano, u ostalim predelima i dalje promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 20°C na jugu do 25°C na severu Srbije. U nedelju će biti pretežno sunčano i toplije, još samo ponegde na istoku i jugoistoku sa slabom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura od 22 do 26°C. U ponedeljak sunčano i još toplije, maksimalna temperatura od 23 do 28°C. U subotu tokom dana severozapadni vetar biće povremeno i jak. U ponedeljak će početi da duva jugoistočni vetar, u košavskom području u pojačanju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.