Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website CARAN: Uspeli ste renoviran teren da upropastite, bravo, doktori! - | K-013 Portal

CARAN: Uspeli ste renoviran teren da upropastite, bravo, doktori!

aleksandar caran, teren na sodari, jkp higijena pancevo, pancevo

Nakon serije rekonstrukcija, na slikama možete da vidite kako danas izgleda teren na Sodari.

Bitno je pomenuti par stvari, kako bi svima bilo jasno šta se sve ovde događalo.

Najpre je teren presvučen slojem asfalta, pa je preko njega postavljena ta famozna plastična podloga, i tu su odlučili da stanu, stari i istrošeni koševi iako u očajnom stanju iz nekog nepoznatog razloga, nisu zamenjeni.

asdasdapoiajpoijkadg654

Od terena koji je mogao da bude jedan od najboljih u gradu, dobili smo ofrlje odrađeno košarkaško igralište, na kome su koševi bili 20 cm niži nego što bi trebalo, jer nakon nasipanja asfalta i podizanja terena nikome izgleda nije palo na pamet da i koševi treba da se podignu, mada opet kažem, čovek bi očekivao da će se prilikom sređivana terena za basket postaviti makar nove table ako već nije bilo moguće zameniti čitave konstrukcije.

Kada su već ušli u ovoliku investiciju, mogli su da se raspitaju oko dimenzija terena za basket, pa bi možda shvatili da je na prvobitnom terenu falilo po metar sa obe strane.

I na kraju, naravno, skidanje podloge pod okriljem noći, nadamo se dobroj nameri, ali čini mi se da sređen teren Sodara više videti neće.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS