Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Igor Vuković: GRUPA - šansa generacije - | K-013 Portal

Igor Vuković: GRUPA - šansa generacije

igor vukovic, grupa, licni stav, autorski tekst

Rođeni 80-tih godina prošlog veka, prošli smo kao deca kroz 9. mart, ratove, na ramenima roditelja 1996/1997. godinu, promene 2000-tih... Potom, turbulentnu deceniju pokušaja demokratije i nakon toga posledicu svega prethodnog, možemo reći da vremena za prave stvari nemamo za trošenje.

Krenulo se u bitku za prave vrednosti. Svako ko želi da pomogne dobrodošao je. GRUPA ima jasno definisan program i 4 prioritetne programske stvari:

1. Formiranje jednog javnog preduzeća.

2. Besplatne udžbenike za sve pančevačke đake.

3. Investicije u infrastrukturu, školski i amaterski sport.

4. Vraćanje nadležnosti seoskim mesnim zajednicama.

Pančevo zaslužuje našu borbu. Mi zaslužujemo napredak grada. Naša generacija, bez velike pobede do sada na društvenom planu, zaslužuje baš to - pobedu!

Naravno, među nama ima i nešto starijih saboraca, oni imaju svoj generacijski kontekst naše zajedničke borbe. Ima i mlađih, oni će ranije osetiti prave stvari. Nadamo se.

Za našu generaciju vreme curi. Čekali smo mnoge. Ostajemo ovde. Sada sami sebi pravimo i stvaramo šansu. Da grad uzmemo u svoje ruke, budemo istinski servis svim Pančevkama i Pančevcima.

Mentalitet pobednika je ono sto stvaramo. Bez obzira na okolnosti i političku konfiguraciju, u ovu utakmicu nećemo ući sa ciljem da dobijemo određen broj glasova. Ući ćemo sa željom da pobedimo. Nerealno? Možda. Naša generacija i ova bitka koja nas čeka zaslužuje da izgradimo mentalitet pobednika. Razmišljati istinski na takav način i imati ispravan pristup već je jedna vrsta pobede.

Komšija, a ne partija!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS