Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 03. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 03. april

Bik se sprema za izlazak, Ovan razočaran, Rak nedovoljno posvećen porodici, Lav opet lider, Blizanci nek se čuvaju prehlade, Devica prava pčelica, Jarac u zabludi, Vodolija uživa u samoći, Ribe pozitivne, Strelac intrigira Škorpiju, Škorpija puna optimizma, Vaga upoznaje Lava. Ovo je horoskop za 03. april.

OVAN

Posao: Ukoliko je u pitanju privatni posao, niste u mogućnosti da zadržite pozitivnu nulu. Pomalo ste razočarani ljudima u svom okruženju. Upornost koju imate vas vodi u malo veći rizik po pitanju finansijske situacije, koju možete da očekujete.

Ljubav: Imate dosta uporan stav kada je jedna osoba u pitanju pa se neće tek tako lako desiti ljubav koju inače priželjkujete.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Osoba u znaku Vage je neko ko ne zaslužuje vašu pažnju, jer ste uvideli sitne propuste koji su mogli da vas koštaju mnogo više novca nego inače. Ne morate da padate u očaj imate i vi svoje tajne kanale, kojim dolazite do ozbiljne sume keša.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne morate da očajavate, kada su u pitanju emocije koje vam nedostaju ovaj put. Izađite i bićete u odličnom rasoloženju bez izuzetka.

Zdravlje: Grip.

BLIZANCI

Posao: Okruženje vas pomalo ne razume, kada su vaše odluke u pitanju. Ne morate da se angažujete na više mesta, možete posao da podelite sa saradnicima bez izuzetka. Neko bi vam pomogao bezrezervno. Interesi koje bi delili sa ovom osobom su obostrani.

Ljubav: Emocije koje dobijate od partnera su solidne, u svakom slučaju primetbi ne treba da bude. Partner vam je osoba na mestu.

Zdravlje: Možete da se prehladite.

RAK

Posao: Vi ste odličan preduzetnik, ali ne i dovoljno posvećeni porodici. Možda neko od vaših najbližih može imati veću primedbu, kada su porodične obaveze u pitanju. Neko bi mogao da se požali da ste bezosećajni.

Ljubav: U ovom segmentu još ne znate tačno šta da uradite. Imate osećaj da vas napušta dobra sreća, ali se nećete predati u suštini ste dobar borac.

Zdravlje: Povedite računa o svom zdravlju.

LAV

Posao: Vaša snaga uma može da nadmaši ostale u vašoj radnoj sredidni. Niste zlopamtilo, ali za red znate. Možete se postaviti kao pravi lider makar to bilo jako loše za međuljudske odnose, kada su u pitanju rad u grupi ili timu.

Ljubav: Pomalo ste škrti na emocijama, danas. Ne želite da se otvorite kada je partner u pitanju. Mislite da je tako najbolje.

Zdravlje: Pomalo ste umorni.

DEVICA

Posao: Radne navike koje ste odavno stekli niko ne može da vam ospori. Vi ste prava pčelica i znate ponekad da budete izuzetni u svojim idejama koje iznosite kada su najpotrebnije. Neko prati vaš rad bez izuzetka.

Ljubav: Partner je pomalo u svom svetu. Ne rasipajte energiju, kada je segment emocija u pitanju, jer još uvek nije vreme za tako nešto.

Zdravlje: Obratite pažnju na izbor hrane.

VAGA

Posao: Neretko se dešava da se pomalo loše osećate zbog obaveza, koje su se nagomilale već neko vreme. Niste jedini sa ovakvim problemom. Od vas se očekuje aktivniji rad, naročito tokom naredne sedmice.

Ljubav: Ukoliko budete izašli u večernji provod možete se solidno zabaviti sa jednom zanimljivom osobom. Jedan Lav je odlična priča.

Zdravlje: Bavite se više joga vežbama.

ŠKORPIJA

Posao: Kada su špekulacije u pitanju, morate imati odlične informacije, kada je posao u pitanju, koji trenutno obavljate kroz osnovnu delatnost. Partner u poslovnom svetu vam postavlja odlične uslove, koji vam mogu doneti mnogo više satisfakcije u daljem radu.

Ljubav: Tajna ljubavna veza je ono što vas motiviše i sugeriše da se lakše osećate. Puni ste optimizma i entuzijazma.

Zdravlje: Preferirajte teretanu.

STRELAC

Posao: Poslovna šansa sa prijateljem iz inostranstva je po vas odlična prilika. Nemate vremena za gubljenje, pa ćete u toku sledeće sedmice moći da zadržite svoj solidni status, ali i mogućnost da napredujete je nešto što vam je veći izazov ovaj put.

Ljubav: Škorpija je možda blizu vas i želi susret sa vama. Zakazujete sastanak kada je u pitanju izlazak i lep provod.

Zdravlje: Glavobolja.

JARAC

Posao: Privatni posao, koji trenutno imate je nešto što ste odavno želeli, ali danas ste u prilici da napunite sopstvene baterije i nećete zbog toga žaliti. Obaveze mogu da sačekaju ovaj put. Možete se izuzetno dobro provesti u šetnji, koju sa prijateljima organizujete već neko vreme.

Ljubav: Ukoliko je u pitanju partner od ranije, možete biti u zabludi, jer ćete pomisliti da zaslužuje još jednu šansu. Ne budite popustljivi ovaj put.

Zdravlje: Probada vas u predelu srca.

VODOLIJA

Posao: Prijatelji vam drže palčeve, kada je poslovni segment u pitanju. Radite nešto što vam donosi veći profit bez izuzetka. Neko bi mogao da vam obezbedi dobar plasman, kada su u pitanju nove poslovne prilike.

Ljubav: Ne žalite se na svoj trenutni status, pa makar bili sami. Takav stav vam odgovara kako bi doneli pravilnu odluku.

Zdravlje:  Možete imati povremeno migrenu.

RIBE

Posao: Još uvek ste pod uticajem sredine u kojoj se trenutno nalazite. Niste još doneli odluku o eventualnoj promeni, koliko ste u dobrom položaju trenutno. Ne morate da razmišljate o budućnosti i taj stav vam pomaže da zaradite više nego što ste planirali.

Ljubav: Kada je ovaj segment u pitanju možete biti srećne ruke, jer imate dovoljno pozitivne energije, koju vam daje dovoljno benefika kada je vaš emotivni život u pitanju.

Zdravlje: Imate potrebu za transformacijom.

Izvor: Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.