Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 04. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 04. april

‚Ovan ubira plodove, Blizanci kolebljivi, Rak diplomata, Lav se ulenjio, Devica škrta na emocijama, Škorpija usamljena, Bik bez motiva, Vagi nove poslovne mogućnosti, Strelac u ljubavnim nesuglasicama, Jarcu pad imuniteta, Vodolija sreće željenu osobu, Ribi sitna rasprava sa parnerom. Ovo je horoskop za 04. april.

OVAN

Posao: Koliko ste uložili energije u prethodnom periodu, sada možete da ubirate plodove svog rada. Videćete jasno, koliko ste uspešni, pa ćete tim parametrima kasnije pokušati da dođete do boljih partija. Ponekad ste isuviše ambiciozni za aktivnosti koje sprovodite.

Ljubav: Niste potrošili realno poljupce kada je partner u pitanju. Ono što može da se desi, jesu intenzivnije emocije na koje niste računali u većoj meri.

Zdravlje: Nemate problematičnu situaciju kada je u pitanju vaše zdravlje.

BIK

Posao: Imali ste dovoljno vremena da se preorijentišete na nove poslovne šanse, ali vi još uvek tapkate u mestu. Potreban vam je jači motiv, kada je u pitanju zarada. Postavite ga sami, jer vi to najbolje umete.

Ljubav: Ne morate dan da provedete sami. Ukoliko nemate partnera pokušajte da se spremite za večernji izlazak, jer jedan Lav može da vam bude dobitna kombinacija.

Zdravlje: Pokušavate da se napunite pozitivnom energijom.

BLIZANCI

Posao: Oseća se vaša kolebljivost, kada je u pitanju poslovna šansa koja vam dolazi. Pokušavate da izvučete za sebe bolju korist od novih poslovnih aktivnosti, ali se uviđa vaša orijentisanost prema zadatku, koji trenutno radite. Ne volite rizik.

Ljubav: Ne morate da se odričete svog trenutnog statusa, kada je u pitanju partner koji je pomalo u drugom planu. Osećate da ste se ovaj put pomalo razdvojili.

Zdravlje: Povremeno se odmarajte.

RAK

Posao: Kada je vaš privatni posao u pitanju, morate da obratite pažnju na svoje interese, koji se kose sa zakonima, pa vam nose malo lošije stanje u bilansu. Imate mnogo više troškova, koje ćete morati da evidentirate, kada je isplata u pitanju.

Ljubav: Partner koji je pomalo u svom svetu ne dopušta veliki komfor, kada su emocije u pitanju. Budite diplomatski raspoloženi danas.

Zdravlje: Solarni pleksus bi trebalo da jačate.

LAV

Posao: Ulenjili ste se, kada je u pitanju trenutni zadatak koji imate. Volite da se provodite i ne mislite mnogo na propušteno vreme jer imate pravo da se malo opustite kada je vaše angažovanje u pitanju. Dajete sebi za pravo da se pomalo opustite.

Ljubav: Nemate nameru doveka da se posvećujete jednoj osobi, koja vas čak i ne podržava. Imate svoj stav i svoje prohteve, pa se u suštini nećete u većoj meri davati tamo gde niste dovoljno poštovani.

Zdravlje: Srčani mišić vam je povremeno opterećen.

DEVICA

Posao: Kada su vaše aktivnosti u pitanju, morate da obratite pažnju na eventualne propuste koje možete da napravite u toku dana. Pomalo ste se umorili od obaveza. koje su vam bile prioritet već neko vreme.

Ljubav: Partner vam je pomalo loše raspoložen, kada su u pitanju emocije koje trenutno može iz vas da izvuče. Pomalo ste loši u iskazivanju ljubavi.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je loše postavljen.

VAGA

Posao: Niste sami u lošoj finansisjskoj situaciji koju trenutno imate, jer za sve postoji razlog. Precenili ste ulaganje ovaj put. Ne morate da očajavate za onim što je učinjeno. Otvoreno polje inostranstva je nešto na šta ipak niste računali.

Ljubav: Pošteđeni ste svađe ovaj put, pa se možete nadati malo boljoj emotivnoj situaciji, koja vam imponuje na neki način.

Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Poklon koji ste očekivali na osnovu rezultata koje ste ostvarili može biti pomalo lažna slika vašeg trenutnog statusa. Zaslužujete mnogo više, ali ste u suštini pomalo lenji kada je pokretanje neček novog. Zauzmite pomalo drugačiji stav.

Ljubav: Pomalo se osećate usamljeno pa ćete posezati za slatkišima ovaj put. Možda ste negde pogrešili kada je izbor partnera u pitanju.

Zdravlje: Pazite se prejedanja.

STRELAC

Posao: Kada je u pitanju uvođenje novih tehnologija budite spremni da date veći novac ovaj put. Investicije su vam glavno pitanje za dalji tok vaše poslovne aktivnosti. U suštini nećete se žaliti na onu količinu novca koju budete zaradili.

Ljubav: Bilo bi u redu da popričate sa svojim partnerom. Možda ćete imati povremene nesuglasice oko bitnih pitanja kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Solidno danas.

JARAC

Posao: Mogućnosti koje vam se pružaju nisu loša solucija za vaš džep koji se pomalo širi. Imaćete dovoljno dobre aspekte ovaj put koji vam mogu dati mnogo više od obaveza koje trenutno imate.

Ljubav: Niste sami i to vam naročito prija. Imate sa kim da prošetate i da se dogovorite, kada su emocije i ljubavni život u pitanju.

Zdravlje: Poradite na imunitetu.

VODOLIJA

Posao: Ne morate da se žalite na trenutnu poziciju u vašem radnom okruženju koliko bi bilo dobro da se posvetite timskom radu. Zajedničkim snagama ćete mnogo više postići ovaj put nego individualnim nastupom.

Ljubav: Oni koji su sami ne moraju da očajavaju kada se radi o povremenom druženju sa određenom osobom koja vam sve više znači.

Zdravlje: Pijte dovoljno vode.

RIBE

Posao: Kolektivno nastupate na nekom zadatku, koji vam donosi mnogo više nego ukoliko bi imali mnogo više uložene energije uodnosu na onu koju dobijate kroz grupni razvoj sa osobama čiji se interes poklopio sa vašim.

Ljubav: Povremena ljubomora je nešto što možete da očekujete kada je u pitanju sitna rasprava. Partner je danas pomalo loše rasoložen.

Zdravlje: Problem sa zubima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.