Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 07. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 07. mart

Karmička ljubav za Ribe, Blizanci i Škorpija dobar spoj, Lav čuva leđa, Ovan u raskoraku, Devica preuzima kormilo, Rak više sreće nego pameti, Vaga spokojna, Jarac danas najbolji, zabrinjavajuće za Bika, Strelac ima genijalne ideje, zvezde uz Vodoliju.  Ovo je dnevni horoskop za 07.mart

OVAN

Posao: Ukoliko ste neko ko je zadužen za finansije, može imati veći uspeh i dobiti zasluženu kamatu za svoj trud. Možete biti pozvani u ekskluzivni klub menadžera, kako biste uspeli da se dovoljno informišete o onome što trenutno radite.

Ljubav: Otežanja na strani ljubavi su ovaj put kulminirajuća, gde osećate teškoću kroz priču sa partnerom. Pokušajte da se kontrolišete u svakom slučaju.

Zdravlje: Danas ste raspoloženi.

BIK

Posao: Imate pomalo zabrinjavajuću situaciju na polju posla kojim se trenutno bavite. Ono što vam se plasira u vidu informacija je nešto što ste predviđali kao izuzetno lošu vest. Budite na distanci i dobro razmislite kome se poveravate.

Ljubav: Možete biti pomalo lošeg raspoloženja. Partner ne dozvoljava da njime manipulišete. Pokušajte da se osamite kako bi napunili baterije.

Zdravlje: Imate pojačano lupanje srca.

BLIZANCI

Posao: Imate dve solucije, da se posvetite poslu od ranije ili da se preorijentišete na nešto potpuno novo. Imate osećaj da ono što imate da ponudite u novom poslovnom duhu može više satisfakcije da vam donese.

Ljubav: Škorpija je odličan izbor koliko se radi o osobi koja je nedavno ušla u vaš život. Ukoliko ste slobodni možete iskoristiti odlične aspekte na vašem polju ljubavi. Planirajte izlazak.

Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

RAK

Posao: Oni koji traže posao mogu da očekuju ugovor i novu šansu. Imaćete mnogo više sreće nego što bi očekivali. U samom poslu bi vam više žene pomagale u novim idejama, pa se možete osloniti na koleginice.

Ljubav: Jarac je odličan izbor i nemojte da bežite od svojih osećanja. Budite šeretski raspoloženi.

Zdravlje: Stomak vam je prilično slab.

LAV

Posao: Danas čitajte između redova određene komentare. Vi svakako imate zaštićena leđa, ali ono kako vas drugi vide nije baš sjajno. Osećate veliku ljubomoru od strane kolega, koji misle da ste uspešniji od njih. Pokušajte da nađete kompromis.

Ljubav: Umete da čuvate tajne. Tako ćete ovaj put biti pod manjim pritiskom, ali zaštićeni od neprijatnosti. Partner ništa ne sumnja.

Zdravlje: Opuštajte se.

DEVICA

Posao: Ako poslujete po starom dobrom postupku, problema neće biti. Ukoliko osetite da ste pod pritiskom zbog obaveza, koje su se gomilale već neko vreme, nemate razloga da paničite. Ostaćete u suštini skoncentrisani na stari plan, koji vas vodi do odlično obavljenog posla.

Ljubav: Kolebljiv stav od strane partnera ne donosi ništa konkretno dobro. Pokušajte, vi sami, da se pobrinete za kormilo veze u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena više, nego obično.

VAGA

Posao: Ukoliko ste student budite bez brige, jer polaganje ispita vam je jača strana danas. Ne morate da se provlačite tek tako, jer ste u suštini dovoljno predani u učenju, pa se očekuju i visoke ocene.

Ljubav: Neko koga smatrate izuzetnom osobom može da vas pozove na večeru. Budite komunikativniji. Oni koji su u braku, mogu biti spokojni ovaj put.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

ŠKORPIJA

Posao: Neprijatne vesti vas mogu pokolebati na putu ka uspehu. Budite strpljiviji, kada su vaše želje u pitanju. Nećete tražiti podršku, jer ste isuviše samostalni. Individualnost vam ne stoji ako budete hteli brzo da rešite problem koji budete imali.

Ljubav: Isuviše ste okrenuti sopstvenim problemima. Partner bi mogao biti u drugom planu. Nemate dovoljno vremena da posvećujete pažnju na više segmenata.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak je moguć.

STRELAC

Posao: Genijalne ideje koje budete imali, neće biti odbačene. Naprotiv, imaćete dosta dobru podršku ljudi u okruženju, pa se slobodno konsultujte sa kolegama oko poslovne situacije koju ćete imati. Projekat na kome budete radili, donosi vam veću zaradu nego obično.

Ljubav: Još uvek nije vreme da se bavite ovom temom. Imate dovoljno sadržajan poslovni segment, da ćete ljubavna dešavanja ostaviti za neki drugi put.

Zdravlje: Povišen holesterol je problem što se tiče vašeg zdravlja.

JARAC

Posao: Vaš moto danas – biti najbolji u onome što radite. Nemate nameru da dangubite na poslovnim segmentima, gde ste malo lošije volje. Radićete ono što volite i u čemu se osećate odlično. Možete da iznesete svoje ideje, samo kada se nađete na dobrom terenu u suprotnom gubite strpljenje.

Ljubav: Škorpija je odličan izbor. Dopustite sebi mali provod. Nećete izgubiti ništa osim malo vremena. Oni koji su u dugogodišnjoj vezi mogu da očekuju prijatno iznenađenje od partnera.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

VODOLIJA

Posao: Imate odlične poslovne poteze, kada su u pitanju poslovi preko polja inostranstva. Ideje ćete odlično naplatiti ovaj put. Zvezde vas podržavaju na finansijskom segmentu bez obzita na vaše rasoloženje.

Ljubav: Polažete velike nade na osobu koja vam se odavno dopada. Pokušavate da dođete do rešenja kada je u pitanju vaš ljubavni status.

Zdravlje: Pokušajte da smanjite unos slatkiša.

RIBE

Posao: Imate utisak da ste mnogo vremena izgubili na nebitne poteze. Bićete skloni radikalnoj promeni u svom poslovnom segment. Niste se do sada usuđivali da promenite nešto, koliko ste bili u prilici više da sledite.

Ljubav: Karmička ljubavna priča na pomolu. Moraćete da se rešite ovog duga koji vam je plasiran. Pokušajte da pružite od sebe više emocija kako bi se napravio balans u emotivnom smislu koji vam je neophodan.

Zdravlje: Cirkulaciju poboljšavajte sa vežbama, koje su vam neophodne.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.