Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 11. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 11. mart

Ovan u borbi sa svetom, Bikovi se udvaraju Blizancima, Rak vuče stare probleme, izuzetan period pred Lavovima, Devicu obara s nogu Bik, Vage da pripaze s novcem, Škorpija ide na poslu, Strelac broji novac, Jarčeve očekuje nagrada, predah za Vodolije, a Ribe se spremaju za putovanje. Ovo je horoskop za danas 11.mart.

OVAN

Posao: Manji poslovni sukobi vas dovode do nepotrebne glavobolje. Niste trenutno u stanju da se do te mere kontrolišete, koliko umete da se direktno postavite kod aktivnosti za koje ste trenutno zaduženi.

Ljubav: Vaše srce je pomalo prazno. Ne umete da se snađete na ovom segmentu. Pomislićete da je ceo svet protiv vas.

Zdravlje: Posvetite pažnju svom zdravlju.

BIK

Posao: Ukoliko ste mislili da ste sami na poslu, koji vam donosi izvesnu satisfakciju, možete uvideti da to i nije baš tako. Kolege su spremno dočekale da vas podrže i naravno da osete finansijsku satisfakciju, u svakom slučaju.

Ljubav: Ukoliko ste sami nije na odmet da se malo više družite i da se spremite za večernji izlazak. Možete da sretnete značajnu osobu.

Zdravlje: Izbacite slatkiše.

BLIZANCI

Posao: Po prirodi ste neko ko ne može ponekad da se osamostali pa ste skloni da se okrenete ortakluku. Ova solucija nije loša. Imate i nekoga na koga možete da se oslonite pa se savetuje udruživanje. Pokušajte da donesete ideje u grupi.

Ljubav: Što se emocija tiče, ne morate da dramite ukoliko ste sami. Bićete prijatno iznenađeni. Možda vam se bude udvarao jedan Bik.

Zdravlje: Glavobolja.

RAK

Posao: Niste prevazišli probleme od ranije. Morate da ih rešite i da se oslobodite krivice, koju ste sami sebi nametnuli. Možete se nadati boljim danima u svakom slučaju, jer ste to i zaslužili. Bićete zadovoljni za neko vreme.

Ljubav: Partner je izuzetno uviđajan i nemate potrebu da se pravdate, ako ste možda, zaboravili na nešto što ste obećali da ćete da uradite.

Zdravlje: Psiha vam je pojačana.

LAV

Posao: Imate mogućnoste da uđete u prijateljski savez u kome ćete finansijski odlično proći. Šansa za novom zaradom ćete steći kroz odličnu saradnju bez izuzetka. Bićete malo pošteđeni neprijatnosti na koje ste nailazili.

Ljubav: Izuzetan period pred vama. Niste se nadali susretu, koji vam je otvorio put do srca. Jarac je odličan partner.

Zdravlje: Srce vam je loša strana.

DEVICA

Posao: Male su mogućnosti da nešto konkretno promenite na svom poslovnom planu. Ono što se nameće kao imperative ne može da zaživi, još uvek u punom smislu. Osećajte se na neki način pošteđenim, jer za sve treba malo vremena.

Ljubav: Utisak koji je na vas ostavila osoba rođena u znaku Bika je pomalo uzbudljiv. Niste se nadali ovako dobrim vibracijama.

Zdravlje: Imaćete problem sa grlom.

VAGA

Posao: Moraćete da pazite na novčanu situaciju, koja je pomalo uzdrmana. Budite dovoljno mudri da situaciju preokrenete u svoju korist. Imate dovoljno vremena da se odlučite na nešto konkretno, što bi moglo da vas pokrene na neki način.

Ljubav: Ukoliko ste sami, posezaćete za slatkišima. U svakom slučaju ne preterujte toliko. Oni koji su u braku neće imati neke zajedničke teme, koje bi mogli da vode sa osobom pored sebe. Uviđa se monotonija.

Zdravlje: Loše reagujete na solarni pleksus.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovna situacija u kojoj ste trenutno, još uvek je dobra. Oni koji traže posao mogu biti prijatno iznenađeni. Budite u suštini, dobro obavešteni u vezi trenda, koji se očekuje što se vašeg novčanika tiče.

Ljubav: Vaša strastvena priroda ne može da miruje. Bićete pomalo direktni, kada su u pitanju razgovori sa partnerom.

Zdravlje: Za sada nemate problem sa reproduktivnim organima.

STRELAC

Posao: Niste se pokajali kada ste pristali na kompromis kojim ste pokazali kolegijalnost. U suštini možete biti spokojni, jer će vam se sve vratiti u pozitivnom smislu. Imaćete solidno novca. Oko toga, brige nećete imati.

Ljubav: Imate šansu da upoznate osobu koja vam nešto više znači pa se spremite  na određene izazove koje ovaj segment nosi. Rak bi mogao da vam bude idealan partner.

Zdravlje: Nije loše da razmislite o sistematskom pregledu.

JARAC

Posao: Kao rezultat ranijeg angažovanja možete dobiti solidnu nagradu. Niste se još navikli na ovako prijatne momente koje možete da očekujete. Na neki način ste podstaknuti idejom da ste na pravom putu.

Ljubav: Partner oseća određenu dozu površnosti kod vas kada je u pitanju emotivni stav koji imate. Trebalo bi da budete iskreni prema sebi.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba tačka.

VODOLIJA

Posao: Poslovna situacija koju trenutno imate nije loše postavljena. Imali ste mnogo više prepreka na koje niste mogli da računate. Do duše, loš period je iza vas. Možete da odahnete u svakom slučaju.

Ljubav: Imate dovoljno dobre aspekte koji govore u prilog tome da ćete se na neki način pomiriti sa svojim partnerom i nećete biti protiv da vezu nastavite.

Zdravlje: Imate problem sa kostoboljom.

RIBE

Posao: Ako ste se kojim slučajem umorili od čekanja, kada će ovi loši aspekti da vam prođu, možete da planirate putovanje na koje bi mogli da odete. Birajte egzotične destinacije, koje još niste kozumirali.

Ljubav: Osoba koja vam se dopada je možda zauzeta. Budite otvoreni za nešto bolje partije. Zaslužujete nešto novo.

Zdravlje: Bešika vam je slaba.

Izvor: Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.