Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 12. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 12. april

Ovan pun energije, Bik imun na kritike, Blizanci upoznaju značajnu osobu, Rak paranoičan, Lav u svom svetu, Devica drami, Vagi se udvaraju, Škorpija snalažljiva, Strelac umoran, Jarcu pomažu prijatelji, Vodolija loše plaćena, a Ribe suzdržane. Ovo je horoskop za 12. april.

OVAN

Posao: Danas ćete imati mnogo više energije nego inače. Možete se nadati i tome da ćete uspešno završiti veći deo posla. Ne morate da se dvoumite oko problema, koji su se u suštini nakupili, jer ćete biti pomalo radikalni u njihovom rešavanju.

Ljubav: Kada su u pitanju bračni odnosi, razmirice prolaze i ne morate se isuviše baviti ovim problemima koji su usput isplivali. Pustite da vas partner zaobiđe danas.

Zdravlje: Puni ste energije.

BIK

Posao: Na pojedine segmente posla ne morate da mislite. Rešavate ih usput i ne marite šta će ko da kaže. Imuni ste na tuđe kritike, pa se ne osvrćete za glasinama koje kruže. Ne dotiče vas nečija prazna priča.

Ljubav: Imate i vi šta da dodate, kada je partnerski odnos u pitanju. Ne morate da se ponašate u skladu sa nečijim mišljenjem, koliko bi bilo dobro da ostanete originalni.

Zdravlje: Prehlada.

BLIZANCI

Posao: Imate pomalo problematičan stav, kada je ortakluk u pitanju. Imate šta da dodate ili sugerišete u okviru radnih zadataka, ali kao da još nije došlo vreme da se oni konkretno i ispunjavaju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ne morate da dramite. Pozvani ste na parti, koji je isuviše bitan po vaš ljubavni život. Upoznaćete značajnu osobu.

Zdravlje: Ne treba da se iscrpljujete sa vežbama.

RAK

Posao: Pomalo ste staromodni, kada su operacije koje izvršavate u pitanju. Na neke segmente morate malo drugačije da delujete pa se sugeriše da se dobro pripremite za eventualne teškoće koje proizilaze iz papirologije, koju dostavljete.

Ljubav: Na vas je teško uticati. Promena vam se ne sugeriše pa se strpite kada su emotivni lomovi u pitanju.Možete izvući važnu pouku za ubuduće, kako ne treba.

Zdravlje: Paranoični ste.

LAV

Posao: Pomalo ste u svom svetu i do vas je teško dopreti ovaj put. Nemate nameru da se povinujete da toj situaciji na način, koji vam se protežira. Smatrate da zaslužujete mnogo više.

Ljubav: Partner je prisutan, ali na kratko. Imate motiv da radite zajedno, ali se sve pomalo koči. Možda ste samo izabrali pogrešan tajming ovaj put.

Zdravlje: Srčani mišić je pomalo loše postavljen.

DEVICA

Posao: Niste sami u problemu. Kolege su u istom sosu kao i vi. Pokušajte da se držite pod kontrolom. Bićete iznenađeni nečijom odlukom kada su vaša prava u pitanju. Ne morate da dramite zbog sitnica.

Ljubav: Morate da se sami zapitate zašto vam ne ide u vezi u kojoj ste trenutno. Bićete pomalo loše raspoloženi i na neki način skeptični u vezi partnera u koga pomalo čak i sumnjate.

Zdravlje: Naglašena psiha.

VAGA

Posao: Pokušavate da se distancirate od nepotrebne rasprave, koja vam ne donosi ništa dobro. Ne morate da se povinujete datoj situaciji, koliko bi bilo dobro da se osamostalite, kada su vaše obaveze u pitanju.

Ljubav: Niste imuni na nečije udvaranje. Pokušaćete da izbegnete nečiji pogled, ali vam neće ići tako lako ovaj put.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

ŠKORPIJA

Posao: Našli ste izuzetnu priliku u kojoj ste se možda snašli i ne morate da dramite kako će sve da izađe. Pomalo ste se finansijski osamostalili da vam ne treba veća pomoć. Ortaci vas u suštini podržvaju u namerama.

Ljubav: Vaš emotivni život nije baš zadovoljavajući. Osećate partnerovu distancu i to vas najviše iscrpljuje.

Zdravlje: Reproduktvni organi su vam lošiji segment horoskopa.

STRELAC

Posao: Pomalo ste loše raspoloženi u odnosu na ono što vidite. Pokušavate da donesete pravilno rešenje, ali ne uspevate u tome do kraja. Ipak vam je potrebna mala finansijska pomoć.

Ljubav: Ne morate da reagujete na svaki partnerov loš potez. Nemi posmatrači su odavno uvideli da ne žele da vam se mešaju u vezu i takvog raspoloženja će ostati.

Zdravlje: Osećate veći umor.

JARAC

Posao: Možete da računate na pomoć prijatelja kada su u pitanju povremeni finansijski pehovi. Ne moarate da štedite već da se odlučujete na investicije, koje će vam pomoći da dođete do bolje pozicije na tržištu.

Ljubav: Vaša emotivna slika nije loša. Dovoljno bi bilo samo to da budete otvoreni prema partneru na koga često mislite. Ovaj put imate mnogo više sreće.

Zdravlje: Odlično danas.

VODOLIJA

Posao: Imate osećaj d avredite mnogo više i da vas isuviše malo plaćaju za posao koji trenutno obavljate. Bićete spremni da počnete da tražite novo radno mesto. U suštini ste dobar IT stručnjak.

Ljubav: Ukoliko ste sami to nećete zadugo ostati. Smeši vam se karmička ljubavna priča na koju niste baš računali.

Zdravlje: Promenljivo.

RIBE

Posao: Polažete velike nade u ono čime se bavite. Pomalo ste suzdržani u svojoj nameri, ali to je prividni karakter koji se prvi uviđa. Vi ste u suštini neko ko ima odlično razrađen plan u onome čime se konkretno bavi.

Ljubav: Ukoliko ste muškarac, vi ste na dobitku ovaj put. Emocije koje vam se protežiraju nisu ni malo loše. Umete da uživate bez izuzetka. Dame imaju pomalo pasivan stav danas.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

Izvor: Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.