Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 14. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 14. april


Ovan pun ljubavi, Biku i Raku prija Škorpija, Blizanci flertuju sa Lavom i Ovnom, Devica sarađuje sa Jarcem, Vaga skeptična oko uspeha na poslu, Strelac neobavešten, Vodolija skeptična, a Ribe u pravo vreme na pravom mestu. Ovo je horoskop za 14. april.

OVAN

Posao: Kada je u pitanju potpisivanje ugovora, koji je jako važan za vas ne ustručavajte se da tražite više za svoja prava. Ne morate da se čupate iz date situacije zaobilaznim putem. Budite direktniji ovaj put. Imate odlične aspekte na polju posla, pa ovaj put neće izostati rezultati.
Ljubav: Imate odlične aspekte, kada su emocije u pitanju. Ukoliko ste sami nećete zadugo još biti u tom statusu. Bićete podstaknuti nečijim udvaranjem da se otvorite solidno, kada su emocije u pitanju.
Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Pomalo ste spori u donošenju svojih odluka, koje vam znače za vaš profesionalni rad. Ne morate da se takmičite sa drugima, takmičite se sa sobom. Pobedite sami sebe ovaj put. Ukoliko planirate saradnju sa Blizancem ne pokušavajte da je planirate na duži rok.
Ljubav: Imate odlične aspekte da se spojite sa osobom na koju često mislite. Ukoliko se to odnosi na nekoga ko je rođen u znaku Škorpije ne morate da se brinete, jer ste napravili odličan izbor.
Zdravlje: Grlo vam je slabo.

BLIZANCI

Posao: Kada je u pitanju poslovna saradnja sa osobom koja je u ortakluku sa vama možete slobodno da se oslobodite predrasude od neuspeha. U suštini bolji plasman možete da očekujete ukoliko deo posla podelite. Imaćete mnogo bolju finansijsku situaciju za neko vreme, ali trenutno morate da krčkate dati projekat.
Ljubav: Imate velike šanse da se upustite u flert sa osobom u znaku Lava ili Ovna. Volite vatrene partnere, koji vam pružaju mnogo više od ostalih predstavnika Zodijaka.
Zdravlje: Prete vam raspiratotrne infekcije.

RAK

Posao: Vaše želje su veće od realne situacije. Pokušavate da se domognete bolje situacije, kada su finansije u pitanju, ali ovaj put bi bilo bolje da se bavite skromnijim radom od koga možete da zaradite bar prosečno od onoga što inače možete.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni imate jasno dobar stav, kada je jedna Škorpija u pitanju. Ne morate da se snebivate ukoliko uvidite da je simpatija obostrana.
Zdravlje: Stomačni problemi.

LAV

Posao: Pomalo ste sarkastični u poslovanju. Skloni ste riziku i naglo prekidate saradnju, koja vam ne donosi profit. Ne morate da se trudite oko finansija ukoliko uvidite da vam dan i nije baš solidan, kada je zarada u pitanju. Pokušavate da se domognete bolje pozicije, ali vam na tom putu treba veća podrška partnera sa kojima sarađujete.
Ljubav: Partner sa kojim ste ranije bili može da vam se pojavi. U svakom slučaju ne morate da krijete svoja osećanja već se od vas traži da budete solidno otvoreni u komunikaciji. Kada je u pitanju jedan Jarac očekujte nešto više.
Zdravlje: Srčani mišić radi pod kontrolom.

DEVICA

Posao: Početak saradnje sa Jarcem u poslu u kome ste od ranije je zagarantovan. Pomalo ste skeptični, kada su novi saradnici u pitanju. Imate mišljenje da možete mnogo toga sami da uradite. Ukoliko ste imali lošiju finansijsku situaciju bićete još pod utiskom bar neko vreme.
Ljubav: Vaša emotivna priroda je mnogo bolja ovaj put. Imate na koga da se oslonite i ne dozvoljavajte da vam se neko meša u vezu. Pomalo ste skeptični, ali na kratko.
Zdravlje: Digestivni trakt vam je pomalo loš.

VAGA

Posao: Skeptični ste za dalji sled događaja kada je vaša poslovna situacija u pitanju, jer ste dobili pomalo neprijatno saopštenje. Imate na koga da se oslonite i to vam ne predstavlja veći problem. Ono što je krucijalno kod vas jeste da ste pomalo skeptični.
Ljubav: Imate šansu da se sa odličnim aspektima, koji vam se pružaju na karti ljubavi dovoljno dobro zabavite. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer ste u suštini neko ko je pomalo skeptičan.
Zdravlje: Problem sa mokraćnim kanalima.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušaj da uspete preko noći pada u vodu. Ne morate da se ograničavate na tako kratak rok. Takav stav vam ne dopuštate da dođete do bolje plaćenog posla. Imali ste i boljih dana mada nije sve tako nedostižno ovaj put.
Ljubav: Kratkre veze su nešto što ne želite na dug rok. Više volite da se osamite na neko vreme dok se ne pojavi osoba na koju možete da računate na duži rok.
Zdravlje: Nemate većih problema.

STRELAC

Posao: Kada su u pitanju bitne odluke ne morate da se drugačije postavite od trenutne situacije koju imate. Ukoliko uvidite da je u pitanju zakonski okvir ne morate da dramite, jer ste se pomalo navikli na krut stav koji ste zauzeli.
Ljubav: Emotivna slika nije baš zadovoljavajuća. Kada su poneki pehovi u pitanju to je zbog neobaveštenosti koju ste imali.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

JARAC

Posao: Očekujte prijatno iznenađenje ovaj put. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim pitanjima koja vam ne donose veći profit. Pokušajte da se domognete bolje partije, koja je na vašoj strani. Očekujte solidan novčani priliv.
Ljubav: Kada su u pitanju emocije možete da imate mnogo bolje šanse danas. Ukoliko ste u dužoj vezi očekujte solidan nivo emocija.
Zdravlje: Hroničnim bolesnicima se savetuje dodatni oprez.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko tražite posao danas možete biti srećne ruke. Ne očajavajte, jer imate solidno dobre aspekte koji vam donose razrešenje situacije, koja vam je bila teška u prethodnom periodu. Niste baš navikli na turbulencije finansijske prirode, ali možete se nadati mnogo boljoj energiji.
Ljubav: Pomalo ste skeptični u nivo emocija, kada je vaš partner u pitanju. Spremni ste na jaču promenu bez izuzetka. Ukoliko budete imali udvarače bićete u priličnoj dilemi.
Zdravlje: Kolena su vam slaba.

RIBE

Posao: Polje inostranstva vam je u suštini dobro otvoreno na vašem segmentu posla. Bićete dovoljno obavešteni, kada su vaše mogućnosti u pitanju. Ne morate da se trudite koliko se od vas traži da budete u pravo vreme na pravom mestu.
Ljubav: Imate prilično mršave emocije da bi očekivali nešto više ovaj put. Bićete prilično skeptični kada je vaš partner u pitanju. Mislite da tu pored vas još nekoga ima.
Zdravlje: Migrena.

Izvor: Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.