Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 15. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 15. april

Za Ovna timski rad, Bik ispunjen, Blizanci skeptični, Rak poštuje pravila, Lav egoističan, odmor za Device, Vaga i Vodolija u ljubavi, Škorpija uspešna, Strelcu vreme za promene, Jarcu problemi na poslu, a Ribama idealan trenutak za putovanje. Ovo je horoskop za 15. april.

OVAN

Posao: Pokušaćete da se domognete bolje finansijske situacije, kroz rad sa aranžmanima u timu, koji mnogo obećava. U odličnom okruženju možete mnogo toga da završite bez problema.

Ljubav: Solidne emocije, koje vas očekuju u narednom periodu, računajući od danas, ukoliko ste sami ne morate na tome i da ostanete. Nadajte se osobi sa kojom ste od ranije bili u vezi.

Zdravlje: Nemate velike zdravstvene probleme ovaj put.

BIK

Posao: Poslovna situacija vam je dovoljno loše naglašena da ste postali pomalo nestrpljivi i ne želite više da slušate nepotrebne komentare na svoj račun. Budite fleksibilniji kada su vaši lični interesi u pitanju.

Ljubav: Emocije vam ne nedostaju. Imate pored sebe divnu osobu, koja vam može pružiti više, nego što ste očekivali.

Zdravlje: Štitna žlezda.

BLIZANCI

Posao: Imate pomalo skeptičnu crtu kada su poslovne šanse u pitanju. Možda se ovaj put oslonite na svoje saradnike, koji će dosta spremnije dočekati radne zadatke. Imajte strpljenja za svoje trenutne probleme.

Ljubav: Na polju emocija nemate većih promena. Ostajete pri svom stavu od ranije. Ne moarte da se kajete za svoje odluke.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

RAK

Posao: Poštujete pravila i ne želite da se povinujete nečijim željama koje i nisu baš u redu kada su zajednički projekti u pitanju, Uviđate veliku laž i manipulaciju od strane novih saradnika. Želite da izbegnete neželjene posledice.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju, vi zasigurno ne želite da robujete osobama u svom okruženju, koliko želite da izgladite odnose sa partnerom.

Zdravlje: Popravlja vam se krvna slika.

LAV

Posao: Vaš ego ne dozvoljava da prihvatite malo lošije poslovne aranžmane jer ste isuviše pristojno zarađivali do sada. Ne morate da slušate svoje okruženje koliko ste već pod uticajem komentara spremni na radikalnu promenu.

Ljubav: Ukoliko ste sami imate šansu da upoznate osobu preko posla. Možete se nadati solidnim emocijama ovaj put, kada je nova osoba pored vas.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

DEVICA

Posao: Niste navikli da se odmarate i da čekate nova zaduženja koliko ste spremni na novi poslovni izazov. Vi se pitate šta treba da radite, jer vas niko još uvek ne vuče za rukav. Trgnite se sami bez izgovora.

Ljubav: Ne morate da molite partnera da vas pogleda. Izađite i prošetajte. Možda sretnete zanimljivu osobu sa kojom bi mogli da porazgovarate.

Zdravlje: Solidno.

VAGA

Posao: Ne morate da se pravdate ukoliko ste propustili da uradite deo svog posla. Imali ste dobru nameru, ali vaš nadređeni je pomalo neumoljiv. Ne morate da dramite, kada su sitnice u pitanju.

Ljubav: Možda se zaljubite u jednu Vodoliju. Ne treba da žurite kada su emocije u pitanju koliko se od vas traži da budete malo više duhom prisutni, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Posetite joga centar.

ŠKORPIJA

Posao: Imate šta da ponudite na poslovnom segmentu koji vam se široko otvara preko polja inostranstva. Bićete pomalo skeptični na početku dok ne uvidite realne šanse za svoj uspeh.

Ljubav: Ukoliko ste sami možete imati sjajnu priliku da se družite sa osobom rođenoj u znaku Bika. Nazire se strastvena veza.

Zdravlje: Potrebno je da izbalansirate energiju.

STRELAC

Posao: Osećate da ste ukalupljeni u sistem koji vam ne pruža mnogo prilike da se razmašete. Niste zadovoljni ni sa platom koju stičete svojim radom. Vreme je za velike promene ovaj put.

Ljubav: Niste svesni da je u vas neko zaljubljen. Možda nehotično zanemarujete činjenice zbog kojih bi u tako nešto poverovali.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

JARAC

Posao: Kada su vaši planovi u pitanju, ukoliko ste mislili da će sve tako glatko ići malo ste se prešli ovaj put. Pokušajte da održite dogovor, koji vam donosi satisfakciju ali na duže staze. Sve što je potreno, jeste da malo sačekate, kada je realizacija u pitanju.

Ljubav: Vaša emotivna strana je za sada mrtvo more. Ne želite još da se otvorite na ovom segmentu.

Zdravlje: Pokušajte da popravite cirkulaciju.

VODOLIJA

Posao: Isuviše ste ispravni za sredinu u kojoj radite. Nemate nameru da se povinujete ljudima koji su ispod vašeg nivoa. Povremeno st eu panici ali ste u suštini spremni na veliku promenu.

Ljubav: Partner vas podržava, kada su nove šanse u pitanju. Imate mnogo više sreće na polju emocija ovaj put.

Zdravlje: Imate manju blokadu.

RIBE

Posao: Ukoliko ste rešili da putujete, učinite to danas. Ne morate nikome da objašnjavate gde ste krenuli, neka to ostane vaša mala tajna. Možete dapovedete sa sobom dragu osobu koja će vam praviti društvo.

Ljubav: Ne želite toliko da budete intimni koliko se od vas traži da budete prisutni, što je kod vas malo teško. Imate više interesovanja.

Zdravlje: Pazite se  saobraćaju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.