Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 16. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 16. mart

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 16. mart? Saznajte u nastavku teksta...

Ovan

POSAO: Usmerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Izbegavajte pozajmice i zaduženja.

LJUBAV: Ne upuštajte se u tajnu vezu jer možete biti otkriveni. Pokušajte da rešite probleme koje imate sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

Bik

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, danas izbegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima.

LJUBAV: Trudite se da budete što jasniji u komunikaciji sa partnerom. Nemojte očekivati da vam čita misli, mogao bi da pogreši.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Blizanci

POSAO: Želite da napravite dosta promena, ali stalno nailazite na neka ograničenja. Bitne promene će nažalost izostati i danas.

LJUBAV: Ako ste slobodni, danas možete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom.

Rak

POSAO: Birokratski problemi vas mogu opteretiti, zato ih ostavite za neki drugi dan. Sarađujte i ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

LJUBAV: Ne primećujete da partner pokušava da vam pripiše odgovornost. Imate previše razumevanja a tako nećete rešiti problem.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade…

Lav

POSAO: Želite da osvežite radnu atmosferu što će saradnici dočekati sa oduševljenjem. Izuzetno povoljan i prijatan poslovni dan.

LJUBAV: Privlačite pažnju gde god da se nađete, pa ako ste slobodni, eto prilike za interesantna dešavanja. Treba vam promena.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije.

Devica

POSAO: Do vas dolaze vrlo važne informacije koje ćete iskoristiti kada dođe momenat. Danas budite mudri i pokušejte da delujete ravnodušno.

LJUBAV: Borite se sa partnerovom ljubomorom i na sve načine pokušavate da ga ubedite kako nema potrebe za tim. Ipak, zaljubljeni ste.

ZDRAVLJE: Podložni ste virusnim infekcijama.

Vaga

POSAO: Nervozni ste i svi su vam krivi. Klonite se osoba koje su vam nadređene da ne biste došli u iskušenje da im se zamerite.

LJUBAV: Istrpite partnerove hirove jer, na svu sreću, neće dugo trajati i opet ćete moći da nametnete svoju volju. I vi imate hirove, ali ih niste svesni.

ZDRAVLJE: Napetost.

Škorpija

POSAO: Imate veliku podršku poslodavca da neke planove realizujete. Ne odlažite veliki početak jer nema još mnogo vremena.

LJUBAV: Neizdefinisani odnos u kome ste već neko vreme, danas ćete konačno prekinuti. Nemojte trošiti energiju na nekoga ko vas ne razume.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro…

Strelac

POSAO: Koristite svoj šarm kako bi spustili tenziju na radnom mestu. Saradnicima će danas mnogo značiti vaše prisustvo.

LJUBAV: Nesvesno flertujete sa osobama suprotnog pola, ali pazite da ne zavedete nekoga čija vam pažnja neće prijati.

ZDRAVLJE: Unosite što više tečnosti.

Jarac

POSAO: Bez ikakvog razloga danas blistate od zadovoljstva, zar to nije divno?! Funkcionišite u okviru partnerskih odnosa.

LJUBAV: Interesantno poznanstvo očekuje vas u poseti prijateljima. Za one koji su u braku, ovo je odličan dan za opuštanje.

ZDRAVLJE: Odlično.

Vodolija

POSAO: Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije. Znate odakle dolazi problem.

LJUBAV: Imate zajedničke planove i zadovoljni ste kako se situacija odvija. Danas ćete rešiti nešto važno vezano za porodicu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Ribe

POSAO: Nemojte ulaziti u sukob sa autoritetima jer nećete uspeti tako da rešite problem. Ne prihvatajte nikakvu poslovnu ponudu.

LJUBAV: Prija vam prisustvo osobe u znaku Bika, ali ne zaboravite da je sve to prividno. Ne upuštajte se u vezu tek onako.

ZDRAVLJE: Dobro.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.