Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 16. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 16. mart

Ovnovi u statusu kvo, Bik u ljubavi s Jarcem, dobra trgovina za Blizance, Rakovi se dobro zabavljaju, Lavovi imaju odlične poslovne planove, Device privlače čudake, Vage uživaju u svom poslu, Škorpije i Strelčevi su okupirani novcem, Jarčevi imaju dobre aspekte, Vodolije su timski igrači, a Ribe ponovo s Vagom. Ovo je horoskop za 16.mart.

OVAN

Posao: Imate odlične predispozicije da nove ideje pretočite u solidan finansijski priliv. Niste se odrekli ni starih potreba kao ni navika, osim što ste odlučili da uvedete novine, koje će se isplatiti i omogućiti vam da se osećate bolje i vrednije.

Ljubav: Na polju ljubavi kod vas je još uvek status kvo i nemate baš nameru još uvek da se pokrenete i da češće izlazite.

Zdravlje: Solidno i bez većih tegoba.

BIK

Posao: Podstiče vas nečiji stav da se promenite na bolje. Hoćete da prihvatite obaveze koje su vam date kao imperativne bez dvoumljenja jer ste se umorili starih navika koje vam ne donose profit.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Jarca je solidna ljubavna priča i ne treba da odustanete ukoliko osetite da gubite tlo pod nogama.

Zdravlje: Smanjite slatkiše.

BLIZANCI

Posao: Biznis vam zavisi od odnosa sa ljudima koji vas podržavaju u poslu kojim se bavite. Ukoliko se bavite trgovinom na finansijskom tržištu, bazirajte se na prodaju srebra i, trenutno, kupovinu zlata.

Ljubav: Veza sa osobom rođenoj u znaku Vage ili Bika je solidna odluka. Nema potrebe da se preispitujete s obzirom na to da su se muški i ženski princip danas malo lošije kotirali.

Zdravlje: Cirkulacija vam je pomalo loša.

RAK

Posao: Dan iskoristite da se dobro zabavite bez obzira na obaveze i vaš lični status. Bićete podstaknuti da se menjate na jedan kvalitetan način bez velikih muka. Šteti vam vaša kolebljivost.

Ljubav: Privlače vas partneri koji su isuviše materijalni da se ne savetuje da se nervirate ukoliko uvidite nečiju indiferentnost prema vašim emocijama.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

LAV

Posao: Imate odlične poslovne planove koje biste voleli da sprovedete u narednom periodu. Imaćete solidnu podršku osoba koje imaju dosta zemljanog elementa naglašenog u svom ličnom horoskopu.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi imate osećaj da ste pomalo pod emotivnim pritiskom. Partner je pomalo tvrdoglav.

Zdravlje: Ukoliko očekujete dijagnozu, ona može biti netačna.

DEVICA

Posao: Sanjate o velikom novcu koji bi trebao da vam stigne preko polja inostranstva. Ukoliko imate rođake na području Nemačke možete biti prijatno iznenađeni svotom novca koji ćete da dobijete.

Ljubav: Privlačite čudake i nije vam dosadno. Jedna Škorpija je odličan spoj sa vama. Nećete puno da čekate na razvoj situacije.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je dosta loše naglašen.

VAGA

Posao: Uživate u poslu i niste neko ko bi radio za dzabe. Veliki novčani priliv vam je na vidiku i vi svesno idete prema tom pravcu. Uspećete da povoljno naplatite svoj rad ali za neko vreme.

Ljubav: Ukoliko ste muškog pola privlačiće vas zrelije ženske osobe koje su finansijski stabilne. Može da se rodi ljubav između vas i pretpostavljenog.

Zdravlje: Bubrezi su vam slabija tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Isuviše ste okupirani svojom novčanom situacijom pa i ne gledate druge segmente života tako primarno. Možete da gubite na nekom drugom segmentu mnogo više, nego što bi trebalo. Bar ćete biti dovoljno skoncentrisani.

Ljubav: Svesni ste svojih potreba, ali ništa nećete preduzeti povodom svog ljubavnog života. Još uvek vam nije prioritet ovaj segment.

Zdravlje: Imate povremeno povišen krvni pritisak.

STRELAC

Posao: Isuviše ste okupirani finansijama da ste pod većim pritiskom. Ne dopustite da vam se takve stvari ponavljaju u nedogled jer je u suštini ovde primarno samo to što ste pod uticajem sporih planeta koje vas testiraju što se izdržljivosti tiče.

Ljubav: Imate dovoljno dobre aspekte što se vašeg emotivnog segmenta tiče. Mars, planeta strasti, je konkretno kod vas i čini vas neodoljivim za suprotan pol.

Zdravlje: Glavobolja.

JARAC

Posao: Još uvek imate dobre aspekte, koji podržavaju vaše ideje i nije na odmet da se povremeno priključite konkretnim poslovnim aranžmanima koji vam se nude. Vaša karijera može da krene jednom uzlaznom putanjom, ali samo ako ste vi spremni za tako nešto.

Ljubav: Partner je tajnovit i ne možete tek tako da mu priđete. Nešto veliko može da krije. Budite dovoljno intuitivni u svojim namerama.

Zdravlje: Povišen holesterol.

VODOLIJA

Posao: Isuviše ste okupirani temama timskog rada da vam se ponekad čini da ste se pomalo distancirali od realnosti, kako u suštini i izgleda kada ste vi i vaš novčani priliv u pitanju. Nećete oskudevati u novcu, ukoliko budete uvideli da ste se dovoljno dobro složili u nekim idejama.

Ljubav: Možete se zaljubiti u uspešnu osobu koja bi vam značila mnogo više nego obično. Nije loše da se ponekad bavite više sobom, nego drugim ljudima.

Zdravlje: Kolena su vam slaba.

RIBE

Posao: Još ste u pripremi terena za vaš finansijski priliv, koji neće biti mali. Imaliste solidan period i niste gubili vreme na nebitne partije od kojih niste imali veće vajde. Ono što ste zamislili još se nije prikazalo isplativim jer ste mudro ćutali.

Ljubav: Ukoliko se niste slagali sa jednom Vagom imate šansu da se pomirite i da ponovite ljubavnu priču. Test ćete ovaj put položiti.

Zdravlje: Nemate ozbiljnih tegoba.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.