Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 17. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 17. april

Ovan menja radni status, Lav traži sigurnost, Ribe aktivne, Bik motivisan, Blizanci birajte reči, Devica flertuje, Jarac ima lošu cirkulaciju, Vodolija skeptična, Rak paniči, Vaga pravi kompromise, Strelac ima ljubavne probleme, Škorpija ima problem sa pritiskom. Ovo je horoskop za 17. april

OVAN

Posao: Ukoliko budete imali neprijatnu situaciju na polju posla to je samo odraz nesigurnosti vaših kolega. Bićete pomalo loše raspoloženi kada je vaša finansijska situacija u pitanju. Mislite da je vreme za promenu vašeg trenutnog statusa na koji odavno već pomišljate.
Ljubav: Kada je jedan Strelac u pitanju, imaćete jasnu situaciju koliko se budete otvorili i ostvarili svoj san. Bićete podstaknuti mnogo boljom energijom za neki dan kada vam bude jasna situacija šta je to šta druga strana želi od vas.
Zdravlje: Nemate problem na ovom segmentu.

BIK

Posao: Imate i vi šta da dodate na zajedničkom projektu koji vam donosi mnogo bolju satisfakciju kada radite u timu. Cela grupa je uz vas i podrška je nešto što vam u suštini prija sve dok se ovi tranziti Merkura u vašem prvom polju. Tiče se vas lično i vaše odluke koju morate da donesete.
Ljubav: Možda ste se pomalo povukli iz trenutne ljubavne drame jer nemate dovoljno dobro mišljenje o osobi sa kojom ste u vezi. Ukoliko ste sami ne morate da očajavate, već će se nešto značajno desiti.
Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Očekujte veći finansijski priliv ovaj put. Niste morali da se bavite klasičnim poslovima, koji vam ne donose mnogo veću satisfakciju na koju ste u suštini navikli. Bićete u mnogo boljem raspoloženju, kada se budete opustili uz aspekte Venere, koja vam pravi mnogo bolju saradnju među kolegama.
Ljubav: Pomlo ste blokirani u razgovoru sa osobom koja vam je mnogo draga. Pokušajte da umirite datu situaciju rečima, koje ćete birati ovaj put.
Zdravlje: Pomalo ste umorni.

RAK

Posao: Vaš poslovni duh je na izdisaju ovaj put. Imate tenzije ovaj put koje ne možete da prevaziđete bez većeg nerviranja. Pokušajte da radite na sebi. Vaš odbrambeni mehanizam je slabiji ovaj put. Podrška jednog Lava je odlična i ne odbijajte je ni po koju cenu.
Ljubav: Niste sami i to vam je najvažnije. Partner ima ponekad panično ponašanje, kada treba da se donesu važne odluke u vezi vas dvoje.
Zdravlje: Solarni pleksus je problematičan.

LAV

Posao: Kada su u pitanju investicije koje očekujete u narednom periodu ne ustručavajte se da ih primenite. Tražite sigurnosti, ali teško do nje dolazite. Budite strpljivi kada je vaša finansijska situacija u pitanju. Ne morate da padate u očaj zbog povremenih gubitaka.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu sa mlađom osobom. Možete da se upoznate preko polja posla. Ljubavna romansa na pomolu.
Zdravlje: Srčana aritmija.

DEVICA

Posao: Vi ste u suštini dovoljno pedantni da ne morate da se ustručavate da mnogo toga uzimate kao obavezu, jer će vam odvući fokus. Pokušajte da se fokusirate na bitne detalje, koji vam donose najviše profita ovaj put.
Ljubav: Uviđa se strastvena situacija kod vas. Polje emocija je pomalo lošije ukoliko ste mislili da možete da imate nešto više sa osobom koja je pored vas. Sve je još uvek na nivou flerta.
Zdravlje: Imate problem sa pritiskom.

VAGA

Posao: Više ste kompromisni kada su zaduženja u pitanju nego što ćete uspeti svoj život da dovedete u red. Pomalo ste iritantni za svoje okruženje, jer ne umete da izbalansirate svoju energiju na pozitivan način. Imate i po nekog neprijatelja koji vam ne dozvoljava veći deo kolača.
Ljubav: Ne morate da se snebivate pred partnerom ukoliko hoćete da priznate svoje potrebe i trenutnu grižu savesti. Ne morate da se izvlačite iz situacije koja vam se protežira kao nešto kroz šta morate da prođete.
Zdravlje: Bubrezi su vam lošije funkcije.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušavate da se odmorite u krugu porodice, ali kao da ne uspevate u tome, jer imate isuviše loše mišljenje o ljudima iz vašeg okruženja. Ne budite tvrdoglavi. Popustite u nekim situacijama, jer niste  uvek vi u pravu.
Ljubav: Imate čime da se pohvalite na polju emocija. Imate izuzetnog partnera pored sebe i ne morate da se povlačite iz igre koja tek počinje.
Zdravlje: Krvni pritisak vam oscilira.

STRELAC

Posao: Situacija u kojoj ste se našli ne donosi vam mnogo satisfakcije bar za neko vreme. Loše okruženje je učinilo svoje, jer ste pomalo iritantni za svoje okruženje. Misle da imate mnogo više da ponudite, kada je podela novca u pitanju.
Ljubav: Imate tajnog neprijatelja na polju ljubavi. Neko ume da vas uzurpira na jako čudan način. Ne puštajte svaku osobu u svoj život bez većeg razloga
Zdravlje: Povišen holesterol u krvi.

JARAC

Posao: Imate svoje bubice, ali ne želite da se saplićete o sopstvene prepreke. Pokušavate da se domognete bolje finansijske situacije. Niste još razradili svoj plan koji nije zaživeo u većem duhu još uvek.
Ljubav: Nemate puno izbora osim partnera koji je trenutno pored vas. Oni slobodni će imati priliku za upoznavanje drugi put.
Zdravlje: Cirkulacija vam je loša.

VODOLIJA

Posao: Pomalo ste skeptični kada je saradnja sa Lavom u pitanju. Niste se uvek dvoumili oko konkretnih akcija koliko ste imali stav šta želite da radite, a šta ne treba da vam predstavlja veću prepreku što se finansijske situacije tiče.
Ljubav: Osoba rođena u znaku Jarca vas odlično razume. To je neko koga već odavno poznajete pa se očekuje da se i vi malo otvorite prema partneru ovaj put.
Zdravlje: Srčana aritmija.

RIBE

Posao: Nameravate da se malo više aktivirate naredne sedmice kada je polje posla u pitanju. Pokušajte da se povinujete datoj situaciji i budite na nivou zadatka, jer vam sledi odlična nagrada za trud.
Ljubav: Vodolija je neko ko vas odavno šmeka, ali vaša distanca je malo lošijeg stava. Morate biti fleksibilniji.
Zdravlje: Mogući su prelomi pa se dodatno pazite.

(Luftika.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.