Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 17. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 17. maj

Ovna podržava prijatelj, Biku potrebno dokazivanje, Blizancu se smeši ljubav s Jarcem, Raka očekuje novac, Lavu potrebno strpljenje, Devica traži slobodu, Vaga voli elitističke poslove, Škorpiji stiže zarada, Strelcu prija sloboda, Jarac i Vodolija u ljubavi, a Ribe čeka iznenađenje. Ovo je horoskop za 17.maj.

OVAN

Posao: Pokušavate mnogo toga da rešite za kratko vreme, ali vam trenutno ne uspeva u većoj meri. Moraćete da se pomirite sa trenutnom situacijom u kojoj se nalazite. Vodite računa o svojim finansijama ovaj put.
Ljubav: Solidni aspekti vam se smeše, kada su u pitanju emotivni segment i vaše trenutno raspoloženje. Imate podršku prijatelja.
Zdravlje: Povišena temperatura.

BIK

Posao: Vodite se principom od ranije i nemate nameru da se okružite ljudima koji vam nisu od koristi, pa se trenutno i ne bavite sporednim stvarima na koje niste ni obraćali pažnju. Morate da se trenutno dokažete na poslovnom planu na kome radite.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Škorpiju ili Ribu morate da se pripazite aspekata, koji vam se protežiraju u narednom periodu.
Zdravlje: Glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Volite da pomažete drugima u kolektivu i to vam je posebno zadovoljstvo. Ljudi vas vole i žele da vas podrže u onome što trenutno radite kao osnovni posao. Ne žalite se na rutinu, koju imate jer vam je dobro došla u daljem radu.
Ljubav: Jedan Jarac vam se solidno smeši i ne morate da se selite u  njegov kraj da biste bili zajedno. Morate da se prilagođavate datoj situaciji ovaj put.
Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Ne morate da se oslonite na ljude u vašem okruženju, koliko se od vas traži jači stav koji trenutno i imate. Bićete nekome na usluzi i pripremite se za nova dešavanja na koja niste računali. Nadajte se finansijskom prilivu ovaj put.
Ljubav: Bavite se sitnicama u toku dana i ne obraćate pažnju na eventualne probleme, koji vam se protežiraju preko polja emocija. Budite skoncentrisani ovaj put.
Zdravlje: Smanjite konzumiranje cigareta.

LAV

Posao: Povlačite crtu i ne želite da se dajete tamo gde ne pripadate. Počnite da rezimirate konkretne stvari za svoj sopstveni džep. Budite strpljivi kada su konkretne odluke u pitanju u većoj meri i ne morate da povinujete ljudima, koji vam ne znače mnogo na vašem poslovnom segmentu.
Ljubav: Ne želite da se izolujete od trenutne situacije. Volite da dominirate u ambijentu u kome ste trenutno nalazite. Partner može biti u nekoj drugoj priči.
Zdravlje: Srčana aritmija.

DEVICA

Posao: Ukoliko se trudite da uđete u konkretnu poslovnu ponudu sa Jarcem morate da se više potrudite oko konkretnih odluka, koje treba da donesete u narednom periodu, kada su zajednički aranžmani u pitanju. Povedite računa o zajedničkim finansijskim prilivima u narednom periodu.
Ljubav: Želite slobodu u većem obimu. Ne morate da se povinujete onome što trenutno želite koliko se od vas očekujete, budite skromniji.
Zdravlje: Digestivni problemi mogu biti učestali.

VAGA

Posao: Volite da radite elitističke poslove. Ne želite puno da isprljate ruke i da se osećate inferiorno u svom okruženju. Nekome ste trn u oku i neko ne želi vaš uspeh na taj način na koji se sami postavljate kao solidan.
Ljubav: Uživate pored trenutnog partnera na koga ste već duže vreme mislili da je možda neiskren. Pokušajte da oprostite poneku lošu stranu vašeg emotivnog odnosa.
Zdravlje: Imate dovoljno elana, danas.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko se radi o trgovini na berzi, možete poneti figurativno malo veći novčanik. Slede vam prijatna iznenađenja na polju novca i ne morate da se dezavuišete nepotrebnim sitnicama od kojih nemate veće zarade, kako kaže Merkurova retrogradnost.
Ljubav: Imate utisak da gubite vreme sa osobom na koju često mislite. Imate na šta da se žalite trenutno, ali druga strana ne želi da vam se otvori u komunikaciji.
Zdravlje: Posetite stomatologa.

STRELAC

Posao: Možda vam se ne sviđa u suštini trenutna pozicija na kojoj ste. Možete da uviđate malo lošije poslovne poteze kod saradnika, ali bez većeg uticaja na ono što vam se sprema trenutno kao veći izazov. Budite dovoljno upućeni trenutnu situaciju u kojoj se nalazite kako bi mogli pozitivno da delujete.
Ljubav: Ne želite da se bavite emocijama ovaj put i to ćete prepustiti drugima. Volite slobodu i nećete se ustručavati da se trenutno dezavuišete nepotrebnim segmentima.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

JARAC

Posao: Volite da dirigujete i ne ulazite u konkretno loše partije koje vam ne donose ništa dobro kada su u pitanju saradnja sa jednom Devicom. Morate da vodite računa o svojim finansijama u narednom periodu u većoj meri nego obično.
Ljubav: Imate utisak da vam je jedna Vodolija mnogo prirasla za srce. Volite da dirigujete u narednom periodu pa pripazite da ne preterate u tome.
Zdravlje: Cirkulacija vam je loša.

VODOLIJA

Posao: Posao u inostranstvu je vaša odlična poslovna šansa koja vam se smeši. Morate da vodite dovoljno računa o sklapanju ugovora sa inostranim klijentima kako se zakoni razlikuju u vašem poslovnom svetu.
Ljubav: Ukoliko ste sami možete da sretnete osobu, koja bi vam mnogo značila u životu. Trenutno to može da bude jedan Jarac sa kojim se odlično slažete ovaj put.
Zdravlje: Problem sa bešikom.

RIBE

Posao: Volite da vodite računa o bitnim segmentima vašeg privatnog posla. Imaćete i čime da se bavite, jer neke kazne mogu da vam se iznenada pojave i da morate da ih naplatite u skorije vreme. Aspekti koji vam obećavaju bolju poslovnu šansu vam se smeše za neko vreme.
Ljubav: Osoba na koju mislite, može da vam donese dovoljno neprijatnosti na polju emocija. Možete da budete iznenađeni nečijim stavom ovaj put.
Zdravlje: Stomačni problemi.

(Lufrika.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.