Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 19. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 19. januar

Devica i Ovan na putu uspeha, Vaga i Lav u ljubavi, Rak zarobljen u prošlosti, Škorpija osetljiva, Vodolija uporna, a Strelac pod pritiskom. Ovo je horoskop za 19.01.2016. godine.

OVAN

Posao: Danas ste hiperaktivni i osećate se izuzetno dobro. Neće vam teško pasti nijedan zadatak jer ste u stanju da dovoljno doprinesete i da se angažujete danas kada imate najviše snage da bi kasnije bili dovoljno rasterećeni od obaveza.
Ljubav: Privlačite partnere koji znaju šta hoće u svom životu, osobe koje čvrsto stoje na zemlji.
Zdravlje: Pazite na povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Vaša podsvest je ovaj put dosta dominantna i niste neko ko prepušta slučaju celu situaciju. Nije na odmet da se posavetujete u vezi sa onim što vam se dešava, jer neko može dobro da vas posavetuje. Neke stvari ćete otkriti na malo lošiji ili direktniji način pa se dovoljno uputite u pojedinosti.
Ljubav: Partner vam je neko ko ima svoj život i ne želi da bude iskren do kraja. Nisu u pitanju afere jer su ovde stvari koje su jako intimne na polju emocija pa ce trebati vremena da se druga strana dovoljno otvori.
Zdravlje: Imate razlog da sumnjate da vam je štitna žlezda malo lošije postavljena.

BLIZANCI

Posao: Nije na odmet da se okrenete prijateljima jer vam oni donose više satisfakcije u životu. Budite otvoreni na tom polju i možete očekivati veće ovacije kroz celu situaciju koju ćete imati. Dovoljno društven život na nekom nivou otvara i polje finansija pa se dobro integrišite u svakom slučaju.
Ljubav: Partner očekuje da se vi prvi prvi otvorite na ovom polju jer ste u partnerovim očima pravi inicijator.
Zdravlje: Nije na odmet da planirate sistematski pregled jer ste se dovoljno zapustili.

RAK

Posao: Neka stara pitanja pokrećete na polju finansija, pa se ne morate upuštati još uvek u nove teme jer nije vreme za to. Više ćete se baviti onim što ste već radili bez izgovora, pa ako ste očekivali da nešto menjate – to ostavite za drugi put. Imate dovoljno vremena da uvidite da li ste dovoljno savladali lekcije koje ste učili.
Ljubav: Malo karmički prolazite na ovom polju jer ste neko ko je sklon da se čak i sa partnerom uvučete u otvorenu ljubavnu vezu koja naginje ka braku.
Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka i nemate baš toliko volje jer uviđate da se brzo trošite u životu.

LAV

Posao: Neko je dovoljno čvrst na rečima ali na delu i u svojoj pozadini stvari ne stoje tako. Nemojte sebi da dozvolite da se nešto iskomplikuje u vezi sa ovom osobom koja ne zaslužuje vašu pažnju. Oslonite se na svoju intuiciju koja će vas odvesti na pravi put.
Ljubav: Partner vam je neko ko je doslovno uz vas i ne morate da se u to uveravate na neki način. Niste neko ko će tek tako zapostaviti partnera jer su za to potrebni malo dublji razlozi.
Zdravlje: Možete imati povremeno aritmiju.

DEVICA

Posao: Imate dovoljno sreće na putu ka uspehu. Zvezda vodilja vam je smer gde ćete ići, kojim putem. Na neki način još se malo plašite novog početka ali za tim stavom nema potrebe. Neko će vam pomoći a to može biti osoba rođena u znaku Vage. Potpisivanje novog ugovora je izuzetno dobro postavljeno.
Ljubav: Mlađa osoba će ući u uži izbor što se tiče ljubavne romanse na pomolu. Ovo je nešto jako bitno u vašem polju emocija i niste neko ko će zaobići celu priču sa jakom namerom da mu se ništa ne desi.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

VAGA

Posao: Ako ne donesete odluku na pravi način ona vas može koštati gubitka novca. Finansijska situacija je dovoljno škakljiva tema kod vas danas da ćete ići i na  kartu  rizika. Nije na odmet da unajmite finansijskog savetnika u vezi cele priče koja vam se protežira na neki način još odavno ali se tek sada malo više realizuje.
Ljubav: Lav je odličan izbor na vašem polju emocija. To je osoba koja drži do sebe i neko ko je izuzetno sposoban u poslovnom smislu. Može da vas ovaj put pozitivno iznenadi.
Zdravlje: Možete imati manju nesanicu.

ŠKORPIJA

Posao: Možda ste malo više osetljivi prema osobama koje tek počinju karijeru. Osećate da im je potrebna neka vrsta podrške jer ste neko ko je i sam odgovoran, ali se niste ni vi snalazili na početku. Pokušajte da se ponašate manje zaštitnički kako bi uspeli da svoje lične obaveze izvršite na vreme.
Ljubav: Obradujte svoju voljenu osobu bez izuzetka. Možete se opustiti svakako u lepom ambijentu i vi ste neko ko zaslužuje takav tretman. Parner je isuviše uviđavan prema vama.
Zdravlje: Opuštajte se.

STRELAC

Posao: Malo više ste pod pritiskom od strane vaših šefova. Neko vam ne dozvoljava veliku slobodu i niste možda ni sami u smislu slepog slušanja. Neko guši vašu kreativnost i to je najveći problem ovde.  Nemojte ni pokušavati da se suprotstavite jer će vam taj stav otežati da se izborite za svoja prava.
Ljubav: Od partnera možete očekivati apsolutnu podršku i niste neko ko će da beži od obaveza. Imate puno pravo da se na neki način uključite u intimnost koju odavno niste imali.
Zdravlje: Osetljiv vam je stomak na psihosomatskoj osnovi.

JARAC

Posao: Vaša karijera je na uzlaznoj liniji. Trend koji ste očekivali već duže vreme pokazao se odličnim i sam je bilo potrebno da se dovoljno strpite i radite koliko je potrebno. Nije na odmet da pokušate da se skoncentrišete još uvek na nekom nivou jer ste dovoljno u poslu koji vam donosi veću satisfakciju.
Ljubav: Niste fokusirani na ljubavni život toliko koliko bi mogli da se opustite. Vi to ovaj put ne želite u toj meri jer imate druge prioritete.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba.

VODOLIJA

Posao: Neko je protiv vas i ne dopušta vam da se dovoljno dugo bavite poslom koji vam je izuzetno odgovarao. Nije na odmet da se dogovorite sa pretpostavljenima da ste u onim aktivnostima odlični i da vam ne treba velika promena bar za sada.
Ljubav: Malo ste više u priči sa osobom koja je pored vas i nećete odustajati od nje. Koliko god vam se partner činio loše raspoložen vi ćete biti ti koji upravljate kormilom.
Zdravlje: Mali problem kod hroničnih oboljenja, sada se protežiraju još neko vreme.

RIBE

Posao: Nije na odmet da se više prihvatite starih obaveza kako bi ispunili očekivanja vaših šefova. Neko će vas nagraditi za trud koji ulažete u ceo process pa se spremite za pozitivna iznnađenja. Možda niste očekivali ovako nešto ali svakako vam se plasira pa bi bilo dobro da iskoristite energiju datih aspekata.
Ljubav: Osećate se egzaltirano prema partneru i niste neko ko će se štedeti u nekim trenucima pa se očekuje jedan pozitivan fidbek emocija od osobe sa druge strane.
Zdravlje: Savetuje se jedan manji sistematski pregled iz preventivnih razloga.

Izvor: Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.