Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 20. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 20. februar

Škorpija pobeđuje intuicijom, Jarac vlada harizmom, saradnici Lavu okreću leđa, Ovan mudro investira, Vaga omiljena u društvu, Vodolija nezavisna, neprilike za Strelca, Bik se nameće kao lider, Devica na putu zaljubljenosti, Blizanci pod velom tajne, Rak dobija dan za flert, Ribe na dobitku. Ovo je horoskop za danas, 20. februar.

OVAN

Posao: Imate veća ulaganja ali i veće potrebe da se nešto konkretno  desi na ovom polju. Finansije su u redu i nećete imati manjak u kasi. Možete da načinite dobar potez ako budete mudro investirali. Bićete dovoljno skoncentrisani da ćete morati da se ponekad odmorite.
Ljubav: Osoba koja može da vam se pojavi imaće dovoljno naglašenog vatrenog elementa u sebi. Takva priroda vama u suštini i treba. Bićete dodatno podstaknuti celom simbolikom kojom ćete se baviti danas u vezi vaših emocija.
Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Sugeriše se strpljenje koje biste morali da imate na polju finansija, ali će priliv svakako doći. Nemojte da povlačite poteze koji nikome ne doprinose. Saradnici vas doslovno posmatraju pa se potrudite da ih fascinirate svojim stavom. Pokušajte da se postavite kao lider.
Ljubav: Više ćete razmišljati o osobi sa kojom ste davno bili u vezi nego što ćete tražiti nekoga novog za viđanje.
Zdravlje: Nemate većih problema.

BLIZANCI

Posao: Partneri su osobe koje vas dovoljno podržavaju. Ne morate da sumnjate u njihovo umeće, koje je već doprinelo tome da ste od ranije u odličnoj poslovnoj formi. Pokušajte da uspostavite simbiozu u poslovnoj priči kako bi dobili na vremenu koje je u vašem slučaju izuzetna resurs.
Ljubav: Nešto veliko se dešava, ali vi nećete da priznate i sve držite pod velom tajne. Aspekti Venere su odlični i možete očekivati slobodu pa i da se otkrije o kome često mislite.
Zdravlje: Stomačni problemi na psihosomatskoj osnovi.

RAK

Posao: Niste u mogućnosti da direktno ostvarite ono što ste zamislili osim ako ste spremni da se posavetujete u vezi aktivnosti koje bi eventualno sproveli. Saradnici vas cene i vi istom merom uzvraćate bez izuzetka. Nećete ponekada moći da odolite svojim emocijama, i one mogu da vas svakog trenutka nadvladaju.
Ljubav: Malo opuštanje nije na odmet. Bićete u prijatnom društvu sa osobom suprotnog pola. Dan je odličan za flert pa ga iskoristite, jer to zaslužujete.
Zdravlje: Bavite se sportom.

LAV

Posao: Imali ste odličnu ideju sve do trenutka kada su vam bitni saradnici okrenuli leđa. Niste očekivali negativnosti u toj meri koju trenutno uviđate. Imali ste potrebu da ponekada delujete u radu sami, ali ste uvideli da to ne vodi ničemu. Bićete u odabranom društvu.
Ljubav: Neka osoba vas neće ostaviti na miru sve dok joj ne priznate da ste zaljubljeni. Pomalo ste u drugom planu bili, ali se sve iskomplikovalo da ste morali da dignete ruke od nadolazeće bure. Ovde je partner dovoljno uporan da vas neće ostaviti na miru.
Zdravlje: Nemate većih tegoba.

DEVICA

Posao: Otvara vam se polje inostranstva, ali isto tako se uviđa i kolebljiva situacija na koju niste navikli. Pomislili ste da sve ovo može da ide isuviše glatko ali ste se na neki način prešli.
Ljubav: Na pomolu je osoba plave kose koja može biti ozbiljan kandidat da se zaljubite na prvi pogled.
Zdravlje: Malo ste nervozni zbog situacije na kojuniste računali.

VAGA

Posao: Imate trenutno jako pasivan stav i nekim saradnicima to ume da smeta. Doduše do većeg novca možete doći uz ogroman trud koji vam se isplati, ali ne i ako ste samostalni igrač. U tom slučaju biste mogli veći deo kolača da izgubite.
Ljubav: Omiljeni ste u društvu. Na neki način dovoljno plenite da vam udvaranje neće loše pasti ovaj put.
Zdravlje:  Moraćete radikalno završavati neka pitanja u vezi zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao: Imate izuzetno izraženu intuiciju i ne možete da smislite određene poslove na koje ste bacilli već dovoljno vremena. Niste u mogućnosti da birate, ali svakako ćete pokušati da se na neki način domognete bolje partije koja vam donosi određenu satisfakciju kroz naporan rad.
Ljubav: Ovaj segment je izuzetno naglašen pa se nećete isuviše pitati  koliko ćete biti u mogućnosti da proživite ono što vam se plasira. Sudbinski ste pedodređeni da se kroz određene aspekte provučete, upravo tamo gde se drugi muče.
Zdravlje: Posavetujte se sa lekarom jer nešto može da se iskomplikuje.

STRELAC

Posao: Imaćete nepriliku kroz polje finansija i nećete biti načisto sa onim što uviđate pa ste rešeni da nešto promenite na ovom segment. Neko je ovde neprijatno iznenađen i samim tim vuče celu situaciju na lošiju partiju koja može da se desi.
Ljubav: Ne očajavajte, jer vaših pet minuta samo što nije došlo. Imate osećaj da su se kockice dovoljno sklopile u vašu korist. Na redu je akcija.
Zdravlje: Nemate veće tegobe.

JARAC

Posao: Imate izuzetnu harizmu, pa ste spremni da dosta toga promenite i da se prilagodite situaciji u kojoj ste trenutno. Bićete prijatno iznenađeni na polju finansija. Imaćete nove ideje ali ćete sa njima sačekati neki period. Primarno danas nemate nameru da se posvetite onome što ste započeli.
Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu osobu ali vam se čini da je to uzalud. Niste očekivali da bi neko mogao da vas odbije.
Zdravlje: Niste u lošoj situaciji što se ovog polja tiče.

VODOLIJA

Posao: Privatni biznis vam cveta. Finasijski ste nezavisni u svakom slučaju pa se ne žalite na situaciju koju imate, jer je prolaznog karaktera. Ne dozvolite spoljnim saradnicima da se puno mešaju u vaše poslovne knjige kako ne bi širili informacije protiv vaše koristi.
Ljubav: Voljena osoba može da ovaj put utiče nepovoljno na okolnosti koje ćete imati. Partner je nepopustljiv i tvrdoglav pa niste načisto sa njim. Ne razumete sujetu, pa ste spremni da se povučete iz cele priče.
Zdravlje: Imate problem sa bubrezima.

RIBE

Posao: Nije na odmet da se posavetujete sa svojim partnerima oko kolača koji treba da se podeli. Neko može ostati uskraćen za onaj deo koji vam se nudi. To zasigurno nećete biti vi. Oni koji zavise od vas mogu biti pomalo cinično raspoloženi jer ste se dovoljno dobro snašli.
Ljubav: Partner je pomalo licemeran. Nećete mu opraštati svaki put jer imate svoj stav. Sa pravom ga korite.
Zdravlje: Budite spokojni što ste ovog polja tiče.

Izvor: Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.