Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 22. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 22. mart

Ovnovima dan za šetnju, Bik na distanci, Blizanci u prvom planu, Rakovi pomažu drugima, Lav hladan, Devica brza u poslu, sve manje novca za Vage, Škorpija loša s ljudima, Strelčeve ček novac, Jarcu se otvara karijera, Vodolijama bolje u poslu, a Ribe imaju dobre ideje. Ovo je horoskop za 22. mart.

OVAN

Posao: Ukoliko ste student, dan je odličan da pokažete više znanja. Ne propustite priliku da kažete i nešto više kada je u pitanju materija koju ste učili jer možete pokazati zavidno znanje. Profesori vas cene i sa pravom zovu svojim kolegom.

Ljubav: Prebrzo shvatate nečije reči. Možete odustati brzo od neke osobe samo zato što je možda isuviše kolebljiva kada ste vi u pitanju.

Zdravlje: Opuštajte se uz laganu šetnju.

BIK

Posao: Niste imali nameru da savijate kičmu i da se svima klanjate. Od vas se traži poveća fleksibilnost na koju niste navikli. Budite od koristi makar ovaj put jer ste neko ko je veoma pažljiv kada su detalji u pitanju.

Ljubav: Ne pristajete na kompromis i neko ste ko je na distanci danas. Ne interesuju vas emocije u nekoj meri koliko ste više angažovani na polju posla.

Zdravlje: Povremene glavobolje.

BLIZANCI

Posao: Izuzetno ste komunikativni i ne smeta vam da se ponekad stavite u prvi plan. Kolege su vam od pomoći u onom segmentu gde vas nešto ne vuče emotivno da se prilagođavate i dajete nešto više od sebe. Pokušavate da budete prilagodljivi.

Ljubav: Kada je polje emocija u pitanju, tu se oseća mala suptilnost i nešto više pažnje. Partner može da bude zadovoljan sa vama.

Zdravlje: Bešika vam je slaba.

RAK

Posao: Možda niste do sada primetili, ali kolektiv vas ceni jer imate stav da pomažete i dajete mnogo više nego obično. Neko bi vas povremeno zaustavio u toj empatiji jer uviđa da povremeno preterujete, kada su kolegijalnost i vaša otvorenost u pitanju.

Ljubav: Ne dozvolite da partner sa vama manipuliše kada su u pitanju malo veće emocije. Partner ne želi da vam daje više, malo je egoističan.

Zdravlje: Solidno.

LAV

Posao: Vaš ego je nešto što urušava vaše poslovanje. Niste navikli da se borite za svoja prava, kada su ona vama bila data. Nemate nameru da slušate slabije od sebe i da im se povlađujete. Znate da tako, ipak ne može, ali vi ste neko ko bi ipak ostao dosledan pri svojim stavovima.

Ljubav: Imate stav, koji odaje utisak hladne osobe. Ne želite mnogo da se pokazujete u emotivnom smislu jer smatrate da ne treba da budete toliko otvoreni prema osobama koje još ne poznajete.

Zdravlje: Nemate probleme na ovom segmentu.

DEVICA

Posao: Imate stav da posao koji trenutno obavljate može da ide bržim tempom. Nemate nameru da se rasplinite nad nečim što vam ne donosi profit i nešto što je ispod vašeg nivoa. Bićete odvažni da neke aktivnosti čak i odbijete.

Ljubav: Na polju emocija se vidi da ste na distanci u odnosu na partnera i da ste tim stavom zauzeli malo drugačiju poziciju od one na koju je partner bio spreman da pristine.

Zdravlje: Digestivni trakt je malo lošiji.

VAGA

Posao: Pristali ste na nešto na šta ne računate u većoj meri. Obećali su vam odlične uslove rada, ali ne polažete mnogo računa na prazne priče, jer uviđate da su vas pomalo loše dočekali i da im ne ide baš sjajno. Novca je sve manje.

Ljubav: Kada je stalni partner u pitanju ne plašite se jer je sve pod kontrolom. Oni koji su sami ne treba da očajavaju. Doći će vaših pet minuta.

Zdravlje: Grlo je vaša slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Mislili ste da nećete uspeti u prvom krugu da završite sve što ste započeli ali ste se pomalo prešli. Niko nije savršen pa vam se sugeriše da pokušate da spustite loptu kada su međuljudski odnosi u pitanju.

Ljubav: Partner vam je strastvene prirode i vi osećate da je to nešto što možete da iskoristite, pa i kasnije da pružite iste emocije bez reserve.

Zdravlje: Pazite na krvnu sliku.

STRELAC

Posao: Otvoreno polje inostranstva vam može napuniti džepove bez rezerve. Imate poveću šansu da se kolebljivo privučete boljoj ideji nego ovako na pasivan način koji se u suštini ne preporučuje.

Ljubav: Budite mudriji i dobro pogledajte sa kim ste u vezi jer ne treba da budete rezervni igrač ni pod kojim uslovom.

Zdravlje: Bez veće promene.

JARAC

Posao: Polje vaše karijere je solidno postavljeno do te mere da se očekuje proširena saradnja sa osobama iz inostranstva. Vi ste danas na potezu, makar to bio telefonski razgovor, koji vam garantuje dobar početni strart.

Ljubav: Ne umete da se emotivno postavite prema partneru. Isuviše ste kruti u stavu kada morate da dokažete svoje emotivno stanje.

Zdravlje: Bolovi u kičmi, kostima.

VODOLIJA

Posao: Polje privatnog posla nosi odličnu vibraciju danas. Oni koji su na putu da nađu posao mogu da odahnu jer imaju odličnu ideju. Možda počnete da se bavite hranom ili tečnim napicima.

Ljubav: Birate starije partnere jer mislite da od njih možete mnogo više da naučite i da su spremni da vam više emocija pruže.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

RIBE

Posao: Imali ste ideju ali kao da vas je nešto sprečilo da je i realizujete. Bićete odlični i u fokusu za neko vreme jer trenutni aspekti na nebu od vas traže da pomalo sačekate u konkretnoj realizaciji ideje.

Ljubav: Partner vam je neko ko zavređuje vašu pažnju. Niste sami i to vam je u redu. Oni koji su duže u vezi mogu da očekuju nešto više.

Zdravlje: Migrena.

Izvor:  Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.