Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 28. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 28. februar

Devica u ljubavnoj priči bez kraja, Ovan čezne za slobodom, Vaga u okovima tvrdoglavosti i ljubomore, Bik za kuhinjskim stolom, Škorpija konačno rasterećena, Jarac beži u prirodu, Ribe pune baterije, sportski dan za Blizance, Vodolija u grču, Strelac širokogrud, Rak samuje, a Lav luduje. Ovo je horoskop za danas, 28. februar

OVAN

Posao: Opuštena situacija na vidiku. Ne želite danas da se opterećujete nepotrebnim temama, već ćete pokušati da se dokopate slobodnog vremena koje ćete iskoristiti za druženje i omiljeni hobi.
Ljubav: Ispijanje jutarnje kafe sa partnerom može da vam postane navika koju ćete vikendom preferirati.
Zdravlje: Imaćete malo problematičnu glavobolju.

BIK

Posao: Imate želju da se ovaj dan obeleži na pristojan način. Preko kuhinjskog stola stavljate beli stolnjak. Imate običaje koje ste usvojili tradicionalno u porodici preko muške linije. Sunce vam je jako bitno kao i očinska figura u krajnjem slučaju.
Ljubav: Ako ste kojim slučajem sami, možete se nadati iznenadnom susretu tokom šetnje ili izlaska.
Zdravlje: Nemate probleme na polju zdravlja osim ako niste hronični bolesnik.

BLIZANCI

Posao: Preferirate sportske aktivnosti udvoje. Bićete odličan kandidat za jedan meč. Možda je vreme za jednu partiju tenisa. Ne morate da se umarate, preporučuje se lagana igra.
Ljubav: Partner vam se svakako može pridružiti na jednom meču na terenu. Odličan dan za druženje pa se u suštini ne treba zatvarati u kuću. Otvorene površine su ono što vam treba.
Zdravlje: Pripazite da prilikom  naglih pokreta ne pričinite loš potez.

RAK

Posao: Zatvoren prostor vam je u suštini dovoljno monoton da ste odlučili bar da prošetate. Nećete tražiti veće društvo koliko ćete ipak sami provesti dan. Tako vam više odgovara.
Ljubav: Samoća vam ni na segmentu ljubavi neće smetati. Dan možete da provedete i meditirajući.
Zdravlje: Opuštajte se maksimalno.

LAV

Posao: Vaš temperament ne dozvoljava monotoniju dana. Napravićete sami dovoljno dobru atmosferu koju ćete preneti i na ostale ukućane. Neće se niko ljutiti u vezi vaših prohteva, jer ste konkretni i dinamični, možete mnogo toga pozitivnog da pokrenete.
Ljubav: Nećete imati manjak ljubavi u svakom slučaju. Bićete omiljeni u društvu neko za koga se kači dobar provod. Možete ovim izlaskom upoznati zanimljivu osobu.
Zdravlje: Problem sa kijavicom.

DEVICA

Posao: Suviše se brinete za stvari koje ne možete da promenite. Budite konstruktivniji i pokušajte da donesete bolje ideje, kako biste unapredlili svoj poslovni plan. Imaćete odlične aspekte po tom pitanju, pa ih naravno, iskoristite.
Ljubav: Vaša ljubavna priča trenutno još nema kraja. Ako ste kojim slučajem pomislili da je nekakoo drugačija, prevarili ste se. Nekome je izuzetno stalo do vas.
Zdravlje: Budite u formi, vežbajte.

VAGA

Posao: Nemate nameru da odustanete od svojih ideja. Isuviše ste tvrdoglavi da biste pokušali drugačije da posmatrate stvari. Budite realniji i pokušajte da nađete izduvni ventil na osnovu koga će vam u suštini biti mnogo lakše u radu sa ljudima.
Ljubav: Isuviše vas ljubomora degradira da bi bili dovoljno pod uticajem trenunih zvezda koje vam daju pozitivnu energiju. Iskoristite dan u najboljem svetlu jer izbor koji vi pravite ne vodi nećemu boljem.
Zdravlje: Pokušavate da se smirite i dovedete sebe u balans.

ŠKORPIJA

Posao: Imali ste malo težu sedmicu iza sebe, pa je u suštini došao red na jedan zaslužen odmor. Bićete odlični i u formi iako niste baš očekivali. Nećete se opterećivati temom novca i finansija, jer ćete to ostaviti za sledeći dan u suštini.
Ljubav: Niste sami i to vam je najbolje rešenje. Partner je neko ko je pomalo drugačiji od onoga šta vama treba, ali isto tako i neko od koga ne možete tek tako da odete, ovaj put. Sve u svemu, zlatna sredine.
Zdravlje: Solidno.

STRELAC

Posao: Vaša širokrogudost je u suštini velika vrlina. Ne želite danas da provedete dan sami. Potražićete društvo koje vam imponuje i bićete prijatno iznenađeni tokom razgovora, koji će se odvijati na jedan supilan način koji vama odgovara.
Ljubav: Povešćete voljenu osobu sa sobom tako da nećete biti krivi za propušten dan u emotivnom smislu. Neće vam se prebaciti da ste nepažljivi.
Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka ovaj put.

JARAC

Posao: Nećete se dugo zadržavati u zatvorenom prostoru i smatrate da treba dan da provedete u prirodi, koliko je to moguće. Možete organizovati jedan party u prirodi i pozvati prijatelje kako bi punim plućima uživali na zasluženom odmoru.
Ljubav: Romansa koja se nazire može biti nešto ozbiljnija priča.  Svakom slučaju predstoji vam prijatno iznenađenje i jedna za sada neobavezna ljubavna priča. Vreme će pokazati čemu sve ovo vodi.
Zdravlje: Nemate većih problema, osećate se odlično.

VODOLIJA

Posao: Niste se dovoljno dobro opustili i imate trenutno punu glavu problema bez neke veće najave. Niste se u suštini suočili sa nekim situacijama na bolji i kvalitetniji način pa trenutno ispaštate u tišini.
Ljubav: Budite zahvalni partner koji vam je neko ko može biti odlična podrška. Sami u emotivnom smislu nećete biti.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

RIBE

Posao: Imali ste odlične poslovne aranžmane, pa ste odlučili da se malo odmorite i napunite baterije. Neke stvari su van vaše kontrole, ali to nije predmet vašeg nerviranja ili nekonstruktivnog rešenja. U miru rešavate stvari, ovaj put.
Ljubav: Budite uvereni da partner može da uvidi pravo stanje stvari bez izuzetka. Nemojte da okrećete leđa polju ljubavi i osobi pored vas, jer možete imati prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Solidno.

Izvor: Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.