Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 28. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 28. januar

Blizanci, Vaga i Škorpija lideri u biznisu, Raka vodi intuicija, Lav opušten, Devica nepažljiva, Strelca čeka put, Jarac pobeđuje stavom, Vodolija nailazi na prepreke, a Ribe i Bik na podršku, dok je Ovan pod pritiskom. Ovo je horoskop za danas, 28. januar.

OVAN

Posao: Možda ste pod pritiskom kako da neke stvari privedete kraju, ali ćete sigurno naći odličan put razrešenje za trenutnu situaciju koju imate. Neko je spreman da vam pomogne na neki način. Slobodno se opustite kako bi imali odlične rezultate na polju finansija jer vi to zaslužujete.
Ljubav: Neko vam prenosi dezinformacije za vašeg partnera koje nisu baš prijatne. Niste slutili koliko može da dovede neka bezazlena situacija i vi ne možete da se dovoljno fokusirate na nešto realno.
Zdravlje: Čuvjte se gripa.

BIK

Posao: Gradili ste ono što se od vas tražilo. Možda je došao period da se nešto više pitate za sopstvene greške ili pobede. Budite dovoljno dobro uposleni i nećete imati veće greške na putu ka uspehu.
Ljubav: Neko je uz vas, ali vi kao da ne primećujete sve to. Buite fleksibilniji i ne dozvolite da vam stvari izmaknu kontroli.
Zdravlje: Osetljivo vam je grlo.

BLIZANCI

Posao: Imate odličan instinkt za biznis. Možete pomoći celoj grupi u poslu jer ste neko ko odlično kanališe između ljudi na nekom nivou koji odgovara svima zaposlenima. Jednostavno imate taj liderski dar na nekom zadovoljavajućem nivou.
Ljubav: Osoba sa plavom kosom je idealan partner bez razmišljanja. Imate dovoljno dobre razloge da se spojite bez većih problema.
Zdravlje: Imate dovoljno dobre aspekte da se ne uviđa veći problem.

RAK

Posao: Intuitivno osećate da se nešto veliko menja i da ste tek na nekom nivou obavešteni. Nećete dozvoliti površnost i spremni ste da se borite do kraja za pravdu koju želite. Možete biti prvi u timu koji je ovo uočio pa da i ne budete imali baš veću podršku.
Ljubav: Nemate baš vremena za neka dešavanja na ovom segmentu osim ako se ne prodrmate i ne budete izašli negde da se zabavite.
Zdravlje: Stomak vam je osetljiv na promene.

LAV

Posao: Nije na odmet da se udobno smestite u svoju fotelju i bez problema ispunjavate samo  svoja očekivanja. Ovaj put ste sami sebi direktor i spremni ste da meditirate jer dan je odličan za opuštanje. Nije vreme da se bavite teškim pitanjima koja čete i vešto zaobići.
Ljubav: Možda neko uvidi vaše odlično raspoloženje pa mu neće biti teško da vam priđe. Budite opušteni i ne dozvolite da zbog treme imate preskakanje srca.
Zdravlje: Srčana aritmija.

DEVICA

Posao: Malo nepažnje i ceo proces kočite. Svesni ste bar cele priče i nećete puno odugovlačiti sa praznim stavom kojim ste započeli dan. Budite bez brige jer ste neko ko ne želi naglu promenu bez većih razgovora sa kolegama.
Ljubav: Više ste u svom svetu nego realno prisutni sa partnerom. Biti timski igrač znači da treba da se više uključite u sama zbivanja vezano za stalnog partnera. Oni slobodni mogu da sačekaju neko vreme na ljubav.
Zdravlje: Imate mnogo razloga za brigu oko vašeg digestivnog trakta.

VAGA

Posao: Imate odlične aspekte za započinjanje privatnog biznisa. Imate ideju i novca pa možete bez problma da se razmašete na polju finansija i uvećate svoj novčane prilive. Uključite još par eksperata kako bi na vreme dobili ono što vam pripada.
Ljubav: Ne dozvolite da vas partner izigra jer niste imali dovoljno vremena da se bavite i ovom stranom medalje. Bilo je dovoljno vremena da se nešto više desi, ali nije, pa samim tim nemate veliki motiv da se ovo i nastavi.
Zdravlje: Problematika sa bubrezima je dominantna.

ŠKORPIJA

Posao: Dar za biznis kao da vam je urođen i vi ste toga svesni. Niste neko ko bi na nekom nivou ostao uskraćen za poslovnu mogućnost svakako pa se možete opustiti i naravno angažovati dovoljno da bi se snovi i ostvarili.
Ljubav: Na neki način, partnera izbegavate. Niste baš sigurni u svoje emocije, pa samim tim ste i spremni da se odreknete ove priče. Ne želite da produžavate.
Zdravlje: Proverite rad štitne žlezde.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva vam je lepo postavljeno i imaćete dovoljno dobre aspekte da se i putuje. Niste neko ko će odbiti ovu ponudu makar na duže vreme ako treba. Neko ste kome ne pada teško putovanje i to na duže staze.
Ljubav: Ljubavni tip kojem stremite je pored vas i vi to treba lično da shvatite, jer su se stvari dovoljno promenile da ste mogli steći ispravno mišljenje o toj osobi.
Zdravlje: Niste u formi, posvetite se fizičkoj aktivnosti.

JARAC

Posao: Imate odličan stav da ćete se i na neki način naći u drugačijem okruženju pa samim tim očekujte veću promenu o kojoj ste dugo razmišljali i donosite odluku na neki način. Biti u žiži interesovanja za koje ste dovoljno srcem prisutni nije ni malo loša stvar.
Ljubav: Vodolija je odličan sagovornik pa i u ljubavnom smislu. Niste sami u priči sigurno, pa se nećete ni preterano dvoumiti oko onoga šta treba da vam se desi.
Zdravlje: Ako ste hronični bolesnik možete biti dovoljno osetljivi da se savetuje oprez.

VODOLIJA

Posao: Saturn može mala otežanja da vam donese na nekom nivou. Ali nije cilj odustati nego dovoljno napredovati. Budite sigurni u ono šta inuitivno osećate jer to bi moglo biti ono pravo za vas i nemate strah od nepoznatih stvari.
Ljubav: Lav je odlična kombinacija sa vama i vi to znate pa se spremite za jedan večernji izlazak sa tom osobom.
Zdravlje: Nemate većih problema ovaj put.

RIBE

Posao: Ponudu koju ste dobili od prijatelja je toliko primamljiva da ćete pokušati da promenite ceo ambijent kako bi dovoljno dobro napredovali u poslu kojim se bavite. Uspeh na velika vrata bez odlaganja i većih problema.
Ljubav: Neko je prisutan u vašoj okolini  nije da tu osobu ne primećujete nego se još preispitujete da li je ona prava ili je bolje da zaobiđete celu situaciju.
Zdravlje: Psihosomatske promene.

Izvor: Luftika.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.