Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 30. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 30. april

Ovnu prija samoća, Biku treba bolja komunikacija, Blizance nervira komšiluk, Rak se zaljubljuje u Lava, Devici trenuto škripe finansije, Vaga povređena, Škorpija posvećena, Strelcu i Ribama stiže novac, Jarac deli dobit sa ortacima, a Vodolija puna entuzijazma. Ovo je horoskop za 30.april

OVAN

Posao: Kada je u pitanju zajednički aganžman nije na odmet da se dobro raspitate šta je to novo što bi sugerisali kao rešenje vaši ortaci. Ne želite da se oslonite na druge ljude, ali ovaj put pravite kompromis i ne želite da sami donesete odluku.
Ljubav: Bićete zahvalni onima koji su se okrenuli i otišli. Samoća vam prija na neki način. Ne bavite se sporednim stvarima u svom životu.
Zdravlje: Stomačni problemi.

BIK

Posao: Ne razumete se u trenutnu problematiku, koja vam se protežira na pomalo čudan način. Ukoliko ste u dogovoru sa jednim Lavom morate da budete spremni na dodatne izazove, jer možete da imate poveće troškove usled neobaveštenosti.
Ljubav: Ne morate da očajavate u samoći koju trenutno osećate, koliko se od vas očekuje mnogo bolja komunikacija, kada je partnerski odnos u pitanju.
Zdravlje: Probadanje u predelu štitne žlezde.

BLIZANCI

Posao: Komunikativna sposobnost vam je na solidnom nivou. Ukoliko vam je ideja da se u narednom periodu plasirate na viši rang ne očajavajte zbog trenutnih trzavica, koje proživljavate.
Ljubav: Možda vam se dopada osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Komšiluk vam je pomalo intrigantan.
Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

RAK

Posao: Preduzetnički duh vam daje veći zamah nego što ste očekivali. Pokušajte da se potrudite i privedete svoje obaveze do kraja. Saradnja sa Devicom ili Jarcem može biti dosta dobra.
Ljubav: Zaljubićete se u jednog Lava. Morate da shvatite kako da dostignete mnogo više na segmentu emocija. Prijatelji vas podržavaju u izboru osobe pored vas.
Zdravlje: Stomačni virus.

LAV

Posao: Kada je u pitanju dodatna zarada možete imati više sreće ovaj put. Niste se dovoljno dobro organizovali u prethodnom periodu, pa niste ni mogli da očekujete nešto bolji plasman.
Ljubav: Možete da budete u kontaktu sa osobom od ranije. Ponovo se osećaju simpatije i mnogo bolja slika vašeg emotivnog života.
Zdravlje: Ne morate, puno da se umarate.

DEVICA

Posao: Posao u okviru administracije je ono što vas očekuje u narednom periodu. Ukoliko ste bez novca ne očajavajte jer ćete imati mnogo više za neko vreme. Vaša finansijska strana je trenutno loše postavljena, ali kratkog je daha.
Ljubav: Imate partnera koji vas doslovno iritira i ne želite sebi da priznate sopstveni poraz. Pokušćete da izgladite odnose.
Zdravlje: Digestivni trakt vam je loše postavljen.

VAGA

Posao: Imate šta da dodate, ali pretpostavljeni ne želi da sluša vaše pridike ni sugestije. Osećate se povređeno. Ne morate da gubite entuzijazam zbog trenutnog nesporazuma. Ne okrivljujte sebe.
Ljubav: Iritira vas nečije prisustvo. Bilo bi dobro da spustite kriterijum kada su vaše emocije u pitanju i izbor partnera. Ne dozvolite sebi da vas mimoiđe dobra šansa.
Zdravlje: Volite da živite po velnes principu.

ŠKORPIJA

Posao: Kada su špekulativne transakcije u pitanju možete biti pomalo striktni i ne dozvoliti sebi veći rizik. Smatrate da morate da se držite dobrog starog pravila, koje nalaže veliki trud i zalaganje. Samo time ćete postići mnogo više od očekivanog.
Ljubav: Vaša strastvena priroda vas opominje da je pored vas osoba kojoj možete da priđete. To je jedan Bik, koji je uvek uz vas kada je najgore.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

STRELAC

Posao: Ukoliko ste bavite javnim psolom imate šta da ponudite pa možete da očekujete da ćete biti pozvani od strane svojih pretpostavljenih na jedan intervju. Očekujte poveći novac.
Ljubav: Vaša strastvena priroda vas podstiče na akciju, koju retko ko primenjuje u tako jakom intenzitetu. Planeta Mars podstiče vašu seksualnost.
Zdravlje: Srčana aritmija.

JARAC

Posao: Niste sami kada je podela novca u pitanju. Ortaci koji su u igri žele svoj deo. Dovoljno ste se zajedno zalagali da možete da očekujete solidne novčane prilive. Imate odlične ideje, koje će vam se isplatiti u narednom periodu.
Ljubav: Niste emotivac, ali umete i da krijete ono što trenutno osećate. Ovan je neko ko vam imponuje i ne dopušta vam da se opustite ni za tren.
Zdravlje: Povedite računa o hrani koju jedete.

VODOLIJA

Posao: Vaš entuzijazam je nešto što vas održava u poslu, kojim se bavite. Možete da budete pomalo skrajnuti, jer neki ljudi ne žele da vi uspete umesto njih. Potrebno je vremena da vaš kvalitet ispliva na površinu.Ž
Ljubav: Ne morate da dramite ukoliko nemate nekoga pored sebe i ne pokažete šta je to što vam smeta kod partnera.
Zdravlje: Pokušavate da rešite glavobolju.

RIBE

Posao: Možete opet da uđete u slične poslovne aranžmane koje ste nekada davno već radili. Oni koji traže posao mogu biti pozvani na jedan razgovor, koji će im otvoriti nova vrata. Očekujte mnogo više novca nego inače.
Ljubav: Niste sami i imate partnera na koga možete da se oslonite. U svakom slučaju možete da budete u dobrom emotivnom statusu.
Zdravlje: Ne pokušavajte da uzimate lekove na svoju ruku.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.