Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 31. jul - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 31. jul

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Potrudite se da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate i da ostavite dobar utisak na svoje poslovno okruženje.

LJUBAV: Sada, nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom, znate šta vam je činiti. Neke stvari moraju da se menjaju da bi vaš odnos mogao u budućnosti da opstane i da napreduje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa plućima kod vas su naglašeni u narednom periodu. Povedite računa o mogućim tegobama vezanim za kašalj. Izbegavajte cigarete.

BIK

POSAO: Preporuka je da poradite na svom pristupu prema saradnicima jer biste u suprotnom mogli sebi da napravite veće probleme. Važno je da izbegavate bespotrebne konflikte.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, lako dolazi do novog poznanstva sa osobom koja će vas očarati. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da imaju neke manje komplikacije na polju emocija.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i bavljenje sportom vam je neophodno kako biste na ovom polju uspeli da održite adekvatan balans. Možete da očekujete dobro stanje.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za zaposlenje tokom današnjeg dana. Ukoliko ste bez posla, ukazaće vam se nova veoma pozitivna mogućnost.

LJUBAV: Slobodne Blizance očekuje zanimljivo poznanstvo sa nekim od pripadnika zemljanih znakova. Možete da očekujete generalno povoljnu atmosferu na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Bićete zadovoljni pozitivnim preokretima i poboljšanju. Moguće je da terapija koju vam je prepisao lekar daje rezultate.

RAK

POSAO: Radite svoj posao najbolje što možete i trudite se da ostvarite veliki napredak, koji će svi jednog dana primetiti. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje komplikacije.

LJUBAV: Dan je povoljan za stabilizaciju sa voljenom osobom. Ukoliko razmišljate o braku, to vas i očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost! Važno je da nađete dovoljno vremena kako biste se posvetili rdovnim treninzima i bavljenju sportom. Pred vama je dobar dan.

LAV

POSAO: Preispitujete svoje planove i razmišljanja i uviđate da postoje neke očigledne greške koje ste pravilli na poslovnom planu. Očekuje vas period u kojem ćete imati šansu da ih ispravite.

LJUBAV: Moguće je da ste duže vreme bili sami i da vam sada nedostaju ljubavne promene i nova dešavanja. Spremni ste da se malo više aktivirate na polju flerta.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da vam bude uravnoteženija ako želite da na ovom polju ostvarite dobro stanje. Pravilna dijeta je jako važna za vas.

DEVICA

POSAO: Možete imati neki konflikt sa saradnicima ali će se na kraju sve završiti dobro po vas. Važno je da se potrudite da im predočite bitne činjenice u vezi posla.

LJUBAV: Potreban vam je originalan pristup kako biste osvojili osobu koja vam se dopada. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu i da od vaše veze napravite nešto posebno.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da ojačate imunitet. Važno je da povećate unos vitamina i da se potrudite da se kvalitetnije hranite. Redovan unos tečnosti je takođe jako bitan za vas.

VAGA

POSAO: Ukoliko ste posvećeni svom poslu, dobre rezultate ćete ostvariti ali na duže staze. Neće do promena da dođe preterano brzo ali ćete na kraju ipak ostvariti ono što želite.

LJUBAV: Ostvarićete dobru komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Možete da se nadate jako lepim dešavanjima. Pred vama je period u kojem ćete uživati u pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete imati moguće probleme sa tahikardijom. Posavetujte se sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Sačekajte da se neke stvari slegnu, da posložite sve utiske. Nemojte da reagujete u afektu. Potrudite se da se posvetite racionalnijem sagledavanju stvari oko vas.

LJUBAV: Mirna situacija sa emotivnim partnerom vam unosi osećaj sigurnosti. Očekuje vas lep dan za polje emocija. Pred vama je period u kojem ćete stabilizovati odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku i crevima. Moguće je da ćete biti podložni većim problemima sa oragnima za varenje. Važno je da pazite na ishranu.

STRELAC

POSAO: Još malo sačekajte sa potpisivanjem važnih ugovora moguće je da postoje neke stvari koje još treba razjasniti. Nemojte da donosite brzoplete odluke danas.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada može da se prekine veoma iznenada i bez objašenjanja. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje komplikacije.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć pa izbegavajte cigarete, duvanski dim i zagušljive prostorije. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa zdravljem.

JARAC

POSAO: Ostvarićete značajno poboljšanje kada je u pitanju poslovno polje. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Spremni ste da preuzmete veće odgovornosti i da napredujete.

LJUBAV: Želite da budete u vezi sa osobom koja će vam pružiti stabilnost na ljubavnom planu. Spremni ste da se posvetite ostvarenju boljeg odnosa sa partnerom. Uživate kada ste zajedno.

ZDRAVLJE: Prija vam voće i povrće. Pred vama je period u kojem biste mogli da izgubite višek kilograma. Očekuje vas jako povoljna faza za početak dijete.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da sa nekim od saradnika imate rivalitet koji je prenaglašen u poslovnom okruženju. Pred vama je period u kojem će vas opterećivati borba sa konkurencijom.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lepo slaganje sa vašim partnerom. Ako ste slobodni nije momenat za početak nove veze. Moguće je da ćete imati neko dvoumljenje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sati sna. Preumorni ste i stalno pod pritiskom. Potrudite se da nađete više vremena kako biste se posvetili sebi i svojim potrebama.

RIBE

POSAO: Ukoliko su vam potrebni novi saradnici, danas biste mogli da odaberete odgovarajuće ljude. Pred vama je šansa da pokrenete poslovno polje u jednom pozitivnom smislu.

LJUBAV: Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će na vas ostaviti zanimljiv utisak. Ali niste još spremni za vezu. Potrebno vam je neko vreme da se opustite.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa nervnim sistemom.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.