Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 31. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 31. maj

Ovan i Rak odlično sarađuju, Bika čeka izuzetan dan, Blizanci i Lav rasterećeni, Devica loše volje, posao za Vagu, Škorpiju iscrpljuje loše društvo, Strelcu potrebno opuštanje, Jarac polako napreduje, Vodolija strpljiva, a Ribe čeka iznenađenje. Ovo je horoskop za 31.maj.

OVAN

Posao: Ukoliko ste usko vezani za posao sa klijentima imaćete dosta posla u toku dana. Mesec vam obećava mnogo bolji tretman nego obično. Desiće se da vam novčani prilivi znatno porastu. Računajte da vam saradnja sa jednim Rakom izuzetno prija.
Ljubav: Osećate se sjajno u društvu jednog blizanca. Bićete u odličnom raspoloženju kada je emotivna strana u pitanju. Oni koji nisu u braku mogu intenzivno da razmišljaju o jednoj osobi u svom okruženju.
Zdravlje: Volite da se bavite sportom.

BIK

Posao: Pripremite se za jedan izuzetan dan. Dosta ste komunikativni i privlačite pažnju svojom brbljivošću do neke mere. Morate da se ponekad povučete u svoj svet i da pokušate da meditirate. Danas možete biti pomalo umorni od svega što vam se dešavalo u prethodnom periodu.
Ljubav: Vaš emotivni život je pomalo loše postavljen u svemu ovome. Priča koju protežirate je loša i vi to sami znate. Budite spremni na veću promenu ovaj put.
Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Spremnost koju imate je pomalo loše postavljena danas. Morate da se distancirate kada su  upitanju povremene loše upućene vesti. Budite pomalo otvoreniji za duhovni život. Imate na koga da se oslonite, pa samim tim podelite trenutne obaveze.
Ljubav: Imate na koga da se oslonite na emotivnom planu i ne pada vam teško poneka žrtva kada je vaša voljena osoba u pitanju. Poslepodnevne časove provodite u prijatnom društvu.
Zdravlje: Osećate se rasterećeno.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne dozvolite da vas neko dezavuiše i da mu pozajmljujete novac bez potpisa. Imate dosta izazovne aspekte na polju posla ali oni mogu biti pomal i negativni ukoliko se ne snađete na vreme.
Ljubav: Pokušaj da se distancirate na vreme od svojih obaveza nećete uspeti. Morate da se otvoreno ponašate prema osobi pored vas.
Zdravlje: Volite da živite velnes.

LAV

Posao: Kada je poslovna šansa u pitanju koju trenutno imate možete biti dovoljno dobri u tome ovaj put. Imate na koga da se oslonite i ne pokušavajte da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam odvlače pažnju bez večeg razloga. Budite jaki i spremni na veći izazov nego trenutno.
Ljubav: Ukoliko ste sa osobom koja vas podržava u onome šta trenutno radite ne morate da se snebivate već čvrsto rešite da nađete slobodnog vremena. Osoba pored vas će to umeti da ceni.
Zdravlje: Rasterećeni ste

DEVICA

Posao: Vaša analitičnost je odlična prilika da se uključite u jedan deo projekta na kome možete da izgurate u narednom periodu. Vrlo ste ambiciozni i ne umete trenutno dovoljno da manipulišete koliko ste uistinu spremni da radite i da uspete na zadatku kojim ćete se baviti.
Ljubav: Volećete da vas partner pozove pre nego vi njega. Na neke stvari nemate uticaj u većoj meri mada postoji doza loših aspekata koje ne možete da prevaziđete za kraći period.
Zdravlje: Pomalo ste loše raspoloženi.

VAGA

Posao: Ukoliko ste bez posla i tražite ga, možete imati solidnu šansu da se nešto ovde promeni i to na bolje. Pazite se potpisivanja ugovora na koje niste mogli da utičete koliko možete da zaobiđete. Moguće da ćete naći posao u struci.
Ljubav: Imate utisak da vas partner vara. Ukoliko ste možda neprijatno iznenađeni pokušajte da razmislite da li je to u suštini i istina ovaj put.
Zdravlje: Ukoliko ste hronični bolesnik, budite oprezni.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovna strana koju vi protežirate je pomalo zastarela. Možda niste spremnina veći izazov, ali sa pravom možete da se i malo opustite od ove negativne strane koju osećate. Ukoliko su oko vas loši ljudi, klonite ih se. Ne provodite vreme sa energetskim vampirima.
Ljubav: Ukoliko je u pitanju strastvena ljubavna veza sa jednim Bikom ne preporučuje se još uvek ulazak u brak, već povremeno upuštanje u jednu otvorenu vezu.
Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju.

STRELAC

Posao:  Želite nešto da promenite, kada je u pitanju vaš tenutni posao. Morate da vodite računa o onome što su vaša očekivanja i želje sa jedne strane i opo što realno možete da očekujete. Uviđate da ste u začaranom krugu i ne možete tek tako iz njega da izađete.
Ljubav: Potez koji čete učiniti kada je u pitanju vaš lični stav prema ljubavnom životu je diskutabilna stvar. Morate se više opuštati i ne srljati u vatru koja vam se plasira.
Zdravlje: Pokušajte da se opustite povremeno.

JARAC

Posao: Kada je u pitanju vaša karijera ili jača funkcija na koju mislite da obratite pažnju u narednom periodu morate da budete u boljoj poziciji nego trenutno. Vaš životni put se može razlikovati od vašeg poslovnog segmenta. Za neke stvari niste imali mogućnost do sada.
Ljubav: Morate da budete dovoljno upečatljivi kada su emocije u pitanju pre nego što ste spremni za nešto više. Vaš stav je povremeno iritirajući.
Zdravlje: Imate mnogo loše aspekte.

VODOLIJA

Posao: Polje vašeg posla je solidno bar za danas. Očekujete prijatna iznenađenja na koja ne morate da budete u većoj meri skoncentrisani koliko će vam samo doći. Budite strplivi i opušteni. Možete se ponekad osloniti i na svoje saradnike.
Ljubav: Vaša intimna strana je zadovoljavajuća ovaj put. Imate odličan stav i ne morate da se dvoumite oko nebitnih činjenica koje vam se dostavljaju.
Zdravlje: Nemtate velike probleme.

RIBE

Posao: Ukoliko ste student, možete biti prijatno iznenađeni. Nije na odmet da počnete da birate one predmete koje ste već odavno hteli ali se niste usudili više da ih polažete. Volite slobodu ali ovaj put su vam neke stvari protežirane bez većeg pritiska da ga rešite.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa drugom Ribom ili sa nekim ko vam mnogo znači, pokušajte u tom pravcu da dominirate i da se prepustite čarima ljubavnog života.
Zdravlje: Solidno.

(Luftika.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.