Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Rak - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Rak

Za vas se poslovna situacija popravlja u ovoj godini, ali ćete imati i povećani broj obaveza i dužnosti koje dolaze sa višom funkcijom i boljim radnim mesto.

Važno je da se ne preforsirate tako da ne bi trpelo zdravlje. Ako su određene zdravstvene smetnje već prisutne, onda će biti neophodno da se promene u stilu života i ishrane uvedu. To što vam je dobro na poslu nije razlog da vam zdravlje strada. Ove godine vam se pruža prilika da konačno usavršite intuiciju i da osetite da imate anđela čuvara koji i kada je najgore brine o vama i čuva vas, ali je potrebno biti i iskren i priznati da vi ne slušate uvek šta od nežno savetuje i ukazuje.

Pomračenje početkom januara prebacuje fokus na vašeg partera, pa odluke o tome da li treba da se dalje radi na vašem odnosu ili ne, mogu biti ključne. Veza može eventualno i da se završi, pogotovo za brakove koji već više godina nisu stabilni. Postalo vam je teško da stalno nailazite na partnerovu hladnoću i odbijanje, ali je ova godina ključna da se vi emotivno stabilizujete, bez obzira da li ste sami ili u vezi. Do marta se možete i dalje osećati kao da ste usamljeni u svemu što vam je važno, i na poslu a i kod kuće, ali od proleća novi ljudi ulaze u vaš život koji će vas približiti ostvarenju vaših planova i želja. Osetićete suptilnu promenu u svojoj životnoj filozofiji i veću potrebu za mirom, tišinom i jačanjem vere, koja ide dalje od religije i onog što je opipljivo. Pogotovo od maja meseca stres u partnerskom odnosu može dovesti do bolova u želucu, pa ako je ovo do sada već bilo problematično ne odlažite lekarske kontrole. Svaka meditativna praksa sada vam može samo pomoći i doneti višestruku korist.

Od jula se emotivna situacija popravlja ali je i dalje vrlo osetljiva. Da li postoji toliko željena stabilnost ili je ljubav pretežak teret? Vaša emotivnost se uvek odražava u vezama sa onima koji su deo vašeg života. Možete se osećati kao da vam ostajanje u vezi budi još više boli i težine, ali će ipak kraj godine dati još jednu prliku da sve to racionalno rešite tako da ni vaša osećanja ne budu zanemarena ali ni da ne povećavate patnju. Setite se da kvalitetna veza opstaje i nakon emotivne bure, čak se tada dve osobe mogu i zbližiti, a ako nije tako, onda je najbolje da svako ide svojim putem umesto da se međusobno povređujete. Emocije mogu biti vrlo nemirne i nestabilne, ali ključ je da se oslobodite straha i slutnji, jer upravo to donosi željenu sigurnost.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA N Fashion Cinestar 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city