Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Glasajte za Mikrija Adamovića da osvoji učešće na festivalu - | K-013 Portal

Glasajte za Mikrija Adamovića da osvoji učešće na festivalu

Miomir Mikri Adamović, frontmen grupe Sindrom iz Pančeva, učestvuje na konkursu Festivala poezika 2018 sa svojom autorskom pesmom.

On je na linku za glasanje upisan kao Mikri Sindrom i sve što je potrebno da se uradi jeste da se uđe na link za glasanje i da se pronađe ,,Mikri Sindrom'' na listi izvođača (u donjem delu stranice). Mikri Sindrom se na takmičenje prijavio sa pesmom koja se zove ,,Ja sam dete''.

Na samom linku možete i da preslušate ovu pesmu.

Glasanje traje do 20. maja.

Iako Mikri ima veliki broj glasova, potrebno mu je da ima najviše, jer jedino prvo mesto donosi učešće na ovom regionalnom festivalu.

Hajde da podržimo našeg Pančevca glasanjem za njega i širenjem vesti o ovome, kako bi sakupio što više glasova.

http://magazin.poezika.com/konkurs2018/ - LINK ZA GLASANJE


Na ovogodišnji konkurs za posebne aktere se prijavilo više od 40 talentovanih autora iz celog regiona za koje će publika moći da glasa putem ove stranice.

Pobednik konkursa će nastupiti na ovogodišnjem festivalu Poezika i svojim nastupom otvoriti festivalske večeri.

Prvi pobednik konkursa biće autor koji do završetka roka glasanja bude sakupio najviše glasova na ovoj stranici, dok drugog pobednika određuje stručni žiriposebnim sistemom bodovanja.

(Izvor: Pančevo.mojkraj.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.