Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Izabrane mlade zvezde koje će se takmičiti za nastup na EXIT festivalu! - | K-013 Portal

Izabrane mlade zvezde koje će se takmičiti za nastup na EXIT festivalu!

Exit Tribe Novi sad 2019

Na velikom konkursu za mlade muzičare OPENS Play@EXIT, u organizaciji EXIT festivala i OPENS 2019 – saveza udruženja Omladinske Prestonice Evrope Novi Sad, izabrano je 57 bendova i izvođača koji će imati priliku da se predstave na audicijama u četiri grada širom Srbije, dok će najbolji među njima nastupiti na Exitu u Novom Sadu, od 4. do 7. jula.

 

Na adresu EXIT festivala pristiglo je preko 350 prijava izvođača iz čak 74 grada iz Srbije, regiona, a neke od prijava stigle su iz zemalja poput Velike Britanije, Italije, Malte, Turske i Mađarske!

Prvi put u istoriji festivala, Play@EXIT konkurs će uživo proveriti umeće mladih muzičara i to u gradovima širom Srbije! Kamper Srbija OPENS@EXIT tokom maja meseca posetiće Pančevo, Užice i Niš, dok u junu dolazi i u Novi Sad, gde će biti održane audicije, ne samo za najbolje mlade bendove, nego i za didžejeve! Izabrani muzičari nastupiće od 4. do 7. jula na OPENS State of EXIT zoni, Fusion Pubu i Explosive bini.

EXIT audicija biće u Pančevu, 20. maja, a svoj talenat pokazaće pop-rock bend Rampa, indie elektro-pop sastav Ljubičice, punk rock/power pop ime Sindrom, grunge Beograđani Danga, funk&psychedelic rokeri Aleja velikana, alter rock bend Poptop, world/dnb/rnr Beograđani O Nomad, instrumentalni surfer Moussaka, pankeri Ukratko Štef, groove metalci Dusi, alternativci Reci Cimet i art pop pevačica Ksenija Kuljača.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.