Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Koncertna promocija novog albuma benda "Killo Killo Banda" - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Koncertna promocija novog albuma benda "Killo Killo Banda"

Rokanje i izdavačka kuća Lampshade Media predstavljaju novo klupsko veče svakog četvrtka "Rokanje uživo", kada ćemo slušati najaktuelnija imena domaće scene. Prvo veče započinjemo 10.11. sa KILLO KILLO banda od 21h do 23h. Ulaz se ne naplaćuje.

KILLO KILLO banda početkom leta objavio je treće izdanje pod nazivom “Ipak Borba” za izdavačku kuću Lampshade Media.

Killo Killo banda je sastav iz Novog Sada koji postoji od 2007. godine, izlazi na Sunce sa svojim trećim izdanjem pod nazivom “Ipak Borba”. Poznati su po svom opuštenom stilu pristupa teškim i svima poznatim životnim problemima, što najbolje eksponiraju kroz reggae stil, u najširem smislu te reči, i iskrene, intimne i vrlo direktne tekstove koje je napisao sam Killo Killo.

Album je snimljen u studiju “1 Take studio” u Novom Sadu, a miksan je u studiju “Alpha”, takođe u Novom Sadu. Sadrži devet pesama ovog, trenutno sedmočlanog, benda i jednu elektronsku pesmu koja je plod saradnje Killo Killo-a sa Laskai Viktorom (DJ-om i producentom iz Mađarske) i svima dobro poznatim, regionalnim carem Edom Majkom. Pored ove saradnje, bend je u par pesama ugostio i sjajne umetnike sa domaće reggae scene, a to su genijalni Wacko (iz grupe MadRed) i živa legenda i rasta izaslanik Hornsman Coyote. Ne smemo zaboraviti ni milozvučne ženske vokale u pesmi “Wellington” koje su otpevale neprikosnovene, prelepe i sjajne Vanja Manić Matić i Sofija Stanić iz grupe Drum’n’zez.

Blistavi ispadi i, gotovo medicinska, smirenost i konstantnost Dr. Mateusa na gitari i virtuoznost maga Lazara na vanvremenskoj mašini zvanoj Hammond, u kombinaciji sa ritam sekcijom koju čine nepogrešivi i nenadmašni Dugi Kuf za baterijom i majstor stabilizacije i reggae guru na basu Njamzes II Novonaseljski, ojačani su ovaj put gospodinom Raletom na perkusijama, vrhunskim poznavaocem tajnih ritmova. Maherski začin iznenađenja doneo je polu-čovek-polu-elektron-polu-super-heroj Šomi koji je celo izdanje poprskao blještavim, inter- zvezdanim efektima.

Pesme su u svojoj suštini zadržale šmek, možemo reći očekivanih, majstorija novosadskih Bandita, no, vreme i iskustvo su učinili svoje, te su nekadašnji polet i duhovitost sada povremeno zamenjeni nekim oblicima revolta i razočaranja u posrnuli svet oko nas i u nama samima. Tako na momente ovaj reggae - blues moze da uplaši slušaoca i dovede ga pred liticu sumnje u celo čovečanstvo, sve dok negde kroz sivi oblak ne prosija zrak nade u pobedu i srećan život u večnosti. Lagodnost kojom je odisao naslov prethodnog albuma -“Berba”, sada je zamenjena sintagmom “Ipak borba” koja nam govori da ćemo se za sreću i ljubav IPAK morati BORITI. Prvo svako u sebi, a zatim i svi zajedno.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city