Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: The Frajle promocijom novog albuma proslavile osmi rođendan (VIDEO) - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: The Frajle promocijom novog albuma proslavile osmi rođendan (VIDEO)

Novosadski ženski akustični kvartet The Frajle održao je promociju svog novog albuma Ljubav na dar u prepunom Tranzit Baru.

Promociji koju su podržali magazin Gloria, Coca-cola, Naxi Radio i Lampshade Media prisustvovali su kako mediji, tako i značajna imena sa domaće estrade.

Promocija novog albuma je ujedno bila i svojevrsna rođendanska proslava, budući da je sastav ovom prilikom obeležio 8 godina postojanja. U okviru promocije, ove četiri dame su uz prateći bend održale i jednočasovni koncert gde su svirale kako pesme sa novog albuma, tako i njihove već dobro ustoličene hitove sa ranijih izdanja.

Album “Ljubav na dar” objavljen je u saradnji između dve izdavačke kuće, srpske Lampshade Media i hrvatske Aquarius Records.

Foto: LampShade mediaPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS