Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: WHITE LIES predstavlja "Hold Back Your Love" - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: WHITE LIES predstavlja "Hold Back Your Love"

White Lies je izbacio nov video za pesmu “Hold Back Your Love” koji je režirao David Pablos. Pesma je ispunjena arpeđiranom bas linijom, dens ritmovima i emotivnom pevačkom linijom Harrya Mcveigha.

“Teško mi je da govorim o “Hold Back Your Love” – izjavio je Charles Cave i nastavio: “Apsolutno svi volimo ovu pesmu. Isto sam se osećao i kada smo snimali “Death”, “Bigger Than Us” ili “Bih TV”. Nazovite to emotivnim vezivanjem ili prosto “dobrim uvetom”, ova pesma se smešta u prve redove naših pesama. Pokušavam da se setim kako je ona nastala što je uvek pozitivni osećaj jer znači da je proces bio inspirativan ali znam da je brzo napisana i da su melodije nastajale same od sebe. Mislim da smo bili u “Tango In the Night” stanju kada je ova pesma nastala. Ali isto tako u njoj je  i solidni Talking Heads uticaj uz koji možete plesati!”

Album je sniman u privatnom studiju Bryana Ferrya i producirao ga je bend lično. Imali su pomoć ekspertskog tima koji su činili Gremi nagrađen tonac James Brown (foo Fighters, Artic Monkeys), David Wrench (Caribou, FKA Twigs) za miksom kao i dugogodišnji saradnik Ed Buller koji je pomogao oko produkcije.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city