Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevački bend "Superego" objavio spot za pesmu "Produktivan dan" (VIDEO) - | K-013 Portal

Pančevački bend "Superego" objavio spot za pesmu "Produktivan dan" (VIDEO)

Superego

Pančevački pop rok bend "Superego" objavio je novi spot i pesmu "Produktivan dan" na Youtube platformi.

Autor teksta i spota Aleksa Ilić o novom singlu ,,Produktivan dan” za K-013 Online kaže:

,,Pesma ,,Produktivan dan” govori o onoj najsnažnijoj ljubavi prema nekome. O ljubavi zbog koje ne možeš da jedeš, spavaš ili ustaneš iz kreveta, o ljubavi koja ti struji kroz celo telo. I, kako pesma kaže ,,Pogled da ti dam, biće produktivan dan” dovoljan je samo jedan pogled na osobu koju voliš kako bi učinio da bezvoljan postane produktivan dan. Bend je odlučio da u spotu prikaže kompilaciju amaterskih video snimaka svojih prijatelja, članova porodica i ljudi dobre volje širom sveta kako plešu i šalju pozitivnu energiju. Od Beograda do Viktorijinih vodopada, od Inđije do Tanzanije, u spotu ćete videti vesele, razigrane i nasmejane ljude kako plesom šire ljubav i sreću.”

Superego je autorski pop/rok bend iz Pančeva koji je nastao februara 2017. godine. Ovu muzičku grupu čine Dimitrije Samardžija (vokal i gitara), Nemanja Stokrp (gitara), Đorđe Živkov (bas gitara i vokal) i Aleksa Ilić (bubanj i vokal). Na njihov zvuk najviše su uticali strani bendovi kao što su Kings of Leon, Black Keys, Arctic Monkeys, The Killers, Green Day, U2, Blink 182, Matchbox 20, Foo Fighters i drugi. Iako su im uzori bendovi koji pevaju na engleskom jeziku, odlučili su se da njihovi tekstovi budu na srpskom jer se na taj način mogu više približiti domaćoj publici i preneti emocije koje pesme nose. Tekstovi govore o ljubavi, poletu, druženju, sreći i ljudima koji ih okružuju, ali i o tugi, samoći, beznađu i nemoći to jest o svemu sa čime se susreće mladi čovek današnjice. Do sada su napisali 14 autorskih pesama i objavili tri singla, a najsvežiji je spot za pesmu ,,Sutra (Sutra)”.

Nastupali su u Pančevu, Beogradu, Vršcu, Rumi, Zrenjaninu, Subotici, Omoljici, a delili scenu sa imenima kao što su Dejan Cukić i Spori ritam bend, Artan Lili, Buč Kesidi, Raskid 13, Melmac Riders, Rampa, Sindrom, Poriv, Ukratko Štef i mnogim drugima.

Aktivno rade na snimanju novog materijala i objavljivanju istog.

Pogledajte najnoviji spot: 

 

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.