Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fejsbuk omogućio brisanje poruka svim korisnicima - | K-013 Portal

Fejsbuk omogućio brisanje poruka svim korisnicima

facebook, fejsbuk, srbija, pancevo

Osnivač i direktor kompanije Facebook Mark Zakerberg više nema jedini mogućnost opoziva poruka poslatih putem ove društvene mreže, jer Facebook Messenger napokon uvodi ovu opciju za sve korisnike.

Facebook je saopštio da će korisnici Facebook Messengera koji koriste aplikacije na uređajima s operativnim sistemima iOS i Android dobiti mogućnost povlačenja poslatih poruka nakon što preuzmu najnovije verzije pomenute aplikacije.

Kako bi korisnik iskoristio novu opciju, dovoljan je jedan dodir na poruku u konverzaciji i odabir opcije "remove" (ukloni). Potom će uslediti pitanje da li želite da uklonite poruku za sve učesnike chata ili samo za sebe.

Međutim, postoji "kvaka", jer mogućnost povlačenja poruke imate samo 10 minuta nakon što ste je poslali. Kada to vreme istekne, opcija više nije dostupna.

Facebook radi na opciji povlačenja poruka još od aprila prošle godine kada je određeni broj Zakerbergovih starih poruka misteriozno nestao iz inboxa primalaca. Tada je Facebook saopštio da su poruke uklonjene zbog pravila o zadržavanju poruka implementiranih 2014. godine.

Kompanija se izvinila jer je opciju omogućila samo svojim zvaničnicima i obećala je da će je dobiti svi korisnici Messengera pre nego što budu izbrisane poruke ostalih zvaničnika. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city