Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fejsbuk stranica Pančevo Online postaje Internet Magazin K-013 - | K-013 Portal

Fejsbuk stranica Pančevo Online postaje Internet Magazin K-013

Obaveštavamo Vas da će stranica Pančevo Online od 01. februara koristiti nov naziv - Internet Magazzin K-013. Nakon dve godine, stranica se vraća starom dobrom prepoznatljivom nazivu.

Sajt K-013.com. Postojimo 15 godina. Od 2005. do 2011. godine bili smo jedini sajt koji je pružao informacije 24h sata iz celog Južnog Banata.

Zahvaljujući sajtu K-013.com davne 2005. godine prva "živa" slika je otišla u svet. Tada smo prenosili Internacionalni Karneval u Pančevu. Od tada pa do danas realizovali smo veliki broj sportskih prenosa, koncerata, tribina, manifestacija itd...

Danas K – 013 funkcioniše kao event sajt koji posetiocima servira informacije o dešavanjima u Pančevu iz svih oblasti, kao i opšte informacije značajne za savakodnevne aktivnosti. Na našem sajtu nećete pronaći vesti iz politike, rijaliti programa i slične propagande, jer smatramo da takve informacije štetno utiču po mentalno i opšte zdravlje naših posetilaca. Takođe, preko našeg sajta je moguće pronaći i rezervisati smeštaj u Pančevu u hostelima, apartmanima i vilama u saradnji sa najvećim svetskim provajderom u oblasti turizma Booking.com. Od 01. januara 2019. godine uvodimo i najave dešavanja u Beogradu i Novom Sadu.

U narednom periodu radićemo aktivnije na promociji medisjko-kulturnih sadržaja kako u Pančevu tako i u Beogradu i Novom Sadu.

 

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.