Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LOUKOSTER je krenuo: Ovo je 7 NAJVAŽNIJIH stvari ako hoćete do Zagreba i Ljubljane za 1.000 RSD - | K-013 Portal

LOUKOSTER je krenuo: Ovo je 7 NAJVAŽNIJIH stvari ako hoćete do Zagreba i Ljubljane za 1.000 RSD

FlixBus

U Srbiji je počeo da radi jedan od najvećih evropskih autobuskih prevoznika FlixBus – niskobudžetna  kompanija koja nudi usluge povoljnog autobuskog prevoza širom Evrope.

Iz naše zemlje putnike će voziti na 2.000 lokacija u 28 evropskih zemalja, a Beograd će biti prvo polazno mesto ove kompanije u Srbiji.

Donosimo vam nekoliko najvažnijih stvari koje morate znati ako putujete Flixbusom:

1. Najlakši način da rezervišete kartu je direktno preko Flixbus aplikacije na pametnom telefonu ili putem veb-sajta, a tada sigurno dobijate i snižene cene. Karte sa popustom su dostupne samo kada se karte kupuju onlajn ili na nekom od prodajnih mesta/kod turističkih agencija.

2. Karte možete da rezervišete i telefonom ako pozovete broj korisničke službe (+385 1 8000 380), na prodajnim mestima/u turističkim agencijama ili direktno kod vozača. Imajte u vidu da specijalne i snižene cene i grupni popusti nisu dostupni ako kartu kupujete u autobusu, kao i da u autobusu možete da kupite kartu samo ukoliko ima slobdnih mesta.

3. Način plaćanja zavisi od toga gde je rezervacija urađena:

Onlajn rezervacija: debitna, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Amex), Paypal, direktan prenos, Carte Bleue i iDEal.

Kod vozača: Kada karte kupujete direktno od vozača, uvek plaćate normalnu cenu. Takođe, kartu plaćate kešom, jer još uvek nije moguće plaćanje karticom ili preko mobilnih sistema za plaćanje baziranih na NFC tehnologji (npr. Swish, Mobile Pay, Apple Pay, Android Pay).

Prodajna mesta/turističke agencije: Sve agencije nude razne mogućnosti za plaćanje, a gotovinsko plaćanje je uvek moguće.

4. Ako želite fleksibilne opcije i da putujete kako želite, možete da iznajmite sopstveni autobus sa vozače gde je sve moguće – preuzimanje na kućnom pragu, direktan prevoz do odredišta, korišćenje autobusa na odredištu na zahtev.

5. Na mnogo linija moguća je i rezervacija sedišta, a da li je moguća videćete u procesu rezervacije, nakon unosa podataka o putniku. Sedište možete da rezervišete i u agencijama i prodavnicama. Ova opcija ne postoji kod vozača. Naknada za rezervaciju sedišta zavisi od tipa izabranog sedišta (panorama, stočić, klasično) i udaljenosti.

6. Na putovanje možete besplatno da ponesete jedan komad ručnog i jedan komad prtljaga. Ručni prtljag je jedan komad prtljaga koji ne premašuje dimenzije od 42 x 30 x 18 cm i maksimalnu težinu od 7 kg.

Prtljag je ograničen na 1 komad maksimalne veličine 80 x 50 x 30 cm. Mala odstupanja su dozvoljena ako ukupan obim prtljaga, odnosno visina, širina i dužina, ne prelazi 160 cm. Ukupno možete da ponesete 20 kilograma besplatnog prtljaga po osobi.

7. Svaki autobus ima klima-uređaj, toalet u autobusu, lampe za čitanje i udobna sedišta. Pored toga nude osveženja, besplatan WiFi i u nekim autobusima, utičnice i medija centar sa filmovima i muzikom na zahtev.

Ono po čemu se FlixBus razlikuje od drugih, jeste što je to zeleni autobuski prevoznik sa efikasnom potrošnjom goriva i smanjenom emisijom nivoa gasova koji izazivaju efekat staklene bašte. Osnovna misija Flixbusa je brzo, efikasno, sigurno putovanje po najpovoljnijim cenama uz odgovorno ponašanje prema prirodi i zaštitu životne sredine.

Izvor: BIZLife, foto: FlixBus

Tags:


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Tocak srece Zima 460X600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city