Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 21. Dani druženja u Starčevu od 28. jula do 13. avgusta - | K-013 Portal

21. Dani druženja u Starčevu od 28. jula do 13. avgusta

Tradicionalni 21. Dani druženja u Starčevu počinju u četvrtak 28. jula i trajaće do 13.avgusta. Organizatori najavljuju bogat muzički program, sportske utakmice, turnire, biciklističke trke i takmičenja u pripremanju jela.

Iz mnoštva sportskih, kulturnih i zabavnih programa, kojih će ove godine biti ukupno 65, raspoređenih u 17 dana, treba izdvojiti veče narodne muzike i nastup zvezda stare narodne muzike Angela Dimova i Vere Matović, kao i mini Ex Yu Rok Fest na kome će nastupiti niška Galija, Dejan Cukić i Spori ritam bend iz Beograda, beogradsko-sarajevski bend Elvis Jr Kurtovich kao i domaća podrška Kreativni nered.

Prvog dana na platou Doma kulture organizovaće se takmičenje u dizanju tegova (benč) od 18 sati, dok će di džej Gule prirediti DISKO veče na Trgu Neolita.

Opširniji sadržaj dnevnih dešavanja u Strčevu, može se dobiti na telefon MZ 631-144, sajtu starčevo.org.rs ili na našem sajtu Pančevo Online u okviru rubrike "DEŠAVANJA"

Organizatori manifestacije su Dom kulture, Kreativni kulturni klub, sportski klubovi i udruženja građana uz podršku Mesne zajednice Starčevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.