Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ALIBUNAR: Optužnica protiv pijanog vozača koji je sa 3.33 usmrtio pešaka - | K-013 Portal

ALIBUNAR: Optužnica protiv pijanog vozača koji je sa 3.33 usmrtio pešaka

vise javno tuzilastvo, pancevo

Više javno tužilaštvo u Pančevu je 12. aprila 2024. podiglo optužnicu protiv R.G. iz Alibunara zbog teškog prekršaja u saobraćaju koji je rezultirao smrću pešaka I.J. iz Jakova.

Prema navodima optužnice, R.G. je u januaru 2022. godine upravljao vozilom pod uticajem alkohola od 3,33 promila, neprilagođene brzine, i nije se pridržavao saobraćajnih propisa dok je vozio kroz naseljeno mesto. U jednom trenutku, udario je pešaka I.J. na putu, što je dovelo do njegove smrti u Opštoj bolnici u Pančevu.

Optuženi se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je propisana kazna zatvora od dve do dvanaest godina. Tužilaštvo predlaže Višem sudu u Pančevu da R.G. bude osuđen u skladu sa zakonom, da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet godina, da mu se oduzme vozilo kojim je upravljao, i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS