Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AMSS: Mokri kolovozi otežavaju vožnju, saobraćaj umerenog intenziteta - | K-013 Portal

AMSS: Mokri kolovozi otežavaju vožnju, saobraćaj umerenog intenziteta

amss, stanje na putevima

Zbog kiše i povremeno jačih pljuskova, u većini krajeva Srbije vozače očekuju mokri kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Niska oblačnost, pored kiše, otežava vidljivost na prevojima, a promena vremena uvek donosi i učestalu opasnost od odrona. Može ih biti pored Ibra, između Kraljeva i Raške, u Ovčarsko kablarskoj klisuri i na Đerdapskoj magistrali.

Temperature koje su sada bliže nultom podeljku na putevima u planinskim predelima stvaraju opasnost od proklizavanja vozila. Pogoršanje vremena uvek donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših GP.

Kada je reč o teretnim terminalima naših graničnih prelaza, na Batrovcima na izlazu se čeka četiri sata, na Horgošu i Kelebiji po tri sata, a na GP Sremska Rača 60 minuta.

Na ostalim GP nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS