Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ANTIKORUPCIJSKE KONSULTACIJE ORGANIZACIJA I AKTIVISTA IZ JUŽNOG BANATA Treba li nam Nacionalna strategija za fiktivnu ili stvarnu borbu protiv korupcije? - | K-013 Portal

ANTIKORUPCIJSKE KONSULTACIJE ORGANIZACIJA I AKTIVISTA IZ JUŽNOG BANATA Treba li nam Nacionalna strategija za fiktivnu ili stvarnu borbu protiv korupcije?

sinisa jankovic kareja, pancevo, antikorupcijske konsultacije

Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja, poziva na antikorupcijske konsultacije organizacije i aktiviste iz Vojvodine, a koji su posvećeni borbi protiv korupcije. Tema konsultacija je aktuelna izrada teksta nacrta Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije u Srbiji za period od 2013 - 2028. godine.

Konsultacije će voditi: Siniša Janković ispred Kareje Pančevo

Konsultacije će se održati u petak 9 juna u 18 sati u Medijskom skloništu u Pančevu, ul. Zmaj Jovina br. 19a.

Učesnicima će biti refundirani putni troškovi, nakon prijave za učešće na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Konsultacije su deo projekta “Treba nam Nacionalna strategija za stvarnu borbu protiv korupcije u Srbije, a ne fiktivnu ” koji Kareja sprovodi uz podršku SMART Balkan – Građansko društvo za povezan Zapadni Balkan, a koji se odvija u okviru Centra za promociju civilnog društva (CPCD), Center for Research and Policy Making (CRPM) i Institute for Democracy and Mediation (IDM), a koji finansijski podržava Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške.
Mnogo antikorupcijskih pozdrava iz Pančeva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS