Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website “Bend i vokali” održali koncert u Pančevu - | K-013 Portal

“Bend i vokali” održali koncert u Pančevu

Muzički sastav „Bend i Vokali“ koji je nastupao u tv šou „Ja mogu sve“ na RTS, održao je u sredu 17. februara koncert u prepunoj dvorani Kulturnog centra Pančevo.

Publici su se najpre predstavili namjlađi članovi Muzičkog centra “Vokali”, hor “Vokal Kids” koji su svojom spontanošću izazvali oduševljenje publike.

- Utisci su sjajni, mislim da smo uspeli da prenesemo energiju na publiku. Prepuna sala, preko 400 gledalaca i činjenica da nisu svi mogli da udju koji su želeli, je pokazatelj da Muzički centar “Vokali” iako postoji nepunih godinu i po dana radi sa rezultatima, a publika je to prepoznala. Srce mi je stvarno puno i jako sam ponosna na svu ovu decu – rekla je za portal Pančevo Online Jelena Cvetić, osnivač Muzičkog centra “Vokali”.

“Bend i Vokali” su iz pesme u pesmu menjali muzičke zanrove i sjajno vladali scenom. Pored sastava „Bend i vokali” i hora “Vokal Teen”, na koncertu je nastupila i Teodora Stanković iz Novog Sada, takođe učesnica šou programa „Ja mogu sve”.

Za sve one koji nisu mogli da prisustvuju ovom spektaklu, Radio K-013 je obezbedio direktan internet prenos koji je pratila publika kako iz Srbije tako i iz Makedonije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Francuske, Nemačke, Austruje, Bugarske, Švajcarske, Danske, Italije, Holandije i Amerike.

Foto: Branislav Radovanović



{gallery}bendivokali{/gallery}



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.