Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Besplatni treninzi u Coca Cola aktivnim zonama - | K-013 Portal

Besplatni treninzi u Coca Cola aktivnim zonama

Coca-Cola sistem u Srbiji je u Coca-Cola aktivnoj zoni u Pančevu zvanično obeležilo početak nacionalnog programa besplatnih treninga na otvorenom.

Svečanosti su prisustvovali državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Srbije, predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije, naši olimpijci i predstavnici relevantnih institucija iz oblasti sporta i rekreacije.

Predrag Peruničić, sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta je rekao da je ovo vrlo važan dan iz oblasti sporta i rekreacije.

Zvanicama i javnosti su predstavljeni profesionalni treneri koji će ovog leta, pod titulom Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, svim zainteresovanim građanima u Coca-Cola teretanama na otvorenom, deliti savete za vežbanje i fizičku aktivnost prilagođenu njihovom uzrastu i formi.

Stručno vođeni treninzi će se održavati do novembra sa ciljem da se podigne svest građana o važnosti redovne rekreacije za dobrobit celokupnog organizma.

“Znamo koliko je redovna fizička aktivnost bitna za sveopšte stanje organizma, zbog čega smo kroz različite aktivacije tokom prošle godine uspeli da pokrenemo više od 90 hiljada građana Srbije. U Coca-Cola aktivnim zonama će tokom ovog leta najbolje iskustvo vežbanja i rekreacije svim građanima omogućiti naši Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost. Želimo da Coca-Cola ambasadori budu lica aktivnog načina života, redovne rekreacije i dobrih navika koji će privući sve one koji redovno vežbaju i one koji će sada sa nama to početi da rade, da nam se pridruže u teretanama na otvorenom i najaktivnijem letu do sada, rekao je Dragan Lupšić, direktor za odnose s javnošću, komunikacije i pravne poslove kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Coca Cola aktivna zona u Pančevu je otvorena 2013. godine.

Aleksandar Farkaš, gradski menadžer rekao je da je ova teretana značajna za Pančevo i apelovao na građane da se pridruže treninzima.

Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost su stručnjaci iz oblasti fizičke kulture i fitnesa koji su odabrani uz pomoć stručnjaka Zavoda za medicinu rada Republike Srbije i Saveza za školski sport. Značajan partner Coca-Cola sistema u projektu Aktivne zone i inicijativi da izgradi kulturu rekreativnog bavljenja sportom u Srbiji je Ministarstvo omladine i sporta.

Javni besplatni treninzi će se tokom ovog leta, pored Pančeva, održavati i u Bogatiću, Boru, Dimitrovgradu, Kikindi, Lajkovcu, Leskovcu, Negotinu, Niškoj Banji, Novom Pazaru, Odžacima, Opovu, Osečini, Petrovcu na Mlavi, Pirotu, Priboju, Tutinu, Užicu, Somboru i Valjevu.

Pored treniranja uz stručne savete i pomoć trenera u Aktivnim zonama širom Srbije će biti održana i brojna takmičenja, događaji, izazovi i akcije, osmišljeni tako da u njima mogu učestvovati svi, bez obzira na uzrast, pol ili formu.

Termine stručno vođenih treninga i listu gradova u kojima će se oni održavati u Coca-Cola aktivnim zonama svi zainteresovani mogu pratiti na sajtu  www.coca-colaaktivnezone.rs i fejsbuk stranici Fabrika radosti.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS